Můj zážitek roku: Jak jsem se učila řídit
Ilustrační foto: ingimage.com

Můj zážitek roku: Jak jsem se učila řídit

14. 12. 2015
Můj zážitek roku
Hodnocení:
(3.6 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Libuško, vždyť jsme byli s tebou a drželi ti palce.Moc tě chválím za jízdu i za popsání.Kdo nebořil-jako by neřídil..... A i když za to nemohl, pěkně to v tu chvíli otřese /nejraději se zavrtat do země/.
Vladka Steinová
Líbo, přeji Ti mnoho kilometrů bez nehody a dávej na sebe pozor!
Eva Mužíková
Libuško zlatá, pohádky jsou Tvá parketa, ale i příběhy ze života umíš dokonale okořenit vtipnými poznámkami. Nejen že jsem se u článku pobavila, ale zároveň jsem ocenila přístup Františka.. Tak ať Ti kilometry přibývají a že se občas někam netrefíš, to už k tomu patří. Já jsem jednou vycouvávala z garáže tak nešťastně, že se mi zadní blatník " přilepil" na futra. Jelikož jsem nevěděla, jak správně stočit volant, poprosila jsem chlapy, kteří něco opravovali ve vedlejší garáži o pomoc. Vyřešili to tak, že popadli moje autíčko do " teplých", trochu ho poponesli na stranu a : "Račte nasedat paninko ":))))
Alena Várošová
Libuško jsi šikulka,obdivuji Tě,že jsi to opět zvládla.Já jsem nikdy řidičák něměla a když jsem si jej chtěla udělat manžel na to.Však když budeš chtít,tak Tě tam zavezu.Situace se změnila s tím,že mi řekne všude jezdí vlaky a autobusy a na stará kolena pro mě to nemá cenu.Článek se mi líbil.
Soňa Prachfeldová
Gratuluji k odhodlání začít znovu ! To je nejdůležitější. Zvládla jsi Libuško a teď určitě řídíš moc ráda že :-)
Květoslava HOUDKOVÁ
Libuško, blahopřeji, auto potřebuješ ještě pro život, tak vždy šťastně jeď a přijeď. Mně už postačí kolo-trojkolka a nemusím vlézt ani na silnici - u nás se jezdí (já tedy opatrně = ruce na brzdách) po chodníku!
Lidmila Nejedlá
Libuško, jsi dobrá a budeš ještě lepší. Jen jezdi!
Jitka Chodorová
Děkuji Libuško za pěkné vyprávění, a také za odvahu, a manžela máš fajn.Já si řidičák také stále obnovuji, ale nejezdím, protože to neumím, a vlastně jsem nikdy neuměla. Jsem řidičský antitalent, kdysi jsem to napasovala v garáži do zdi, ale naštěstí tam stály nějaké gumy, od té doby nejezdím vůbec, a ani se k tomu nechystám, ale řidičák mám, to se musím pochlubit.
VANDA Blaškovič
Libuško, tak toto považuji jednoznačně za nejlepší zážitek roku! Jen prosím, až znovu pojedeš do Chorvatska, dej vědět!...:)) Ahoj! V.
Blanka Hlobilová
Držím Vám palce! Něco podobného jsem také zažila. ŘP jsem si dělala již na střední zemědělské škole. A byl i na motorku a traktor. Pak jsem dlouho nejezdila, auto používal bývalý muž na podnikání. Vše se změnilo až po rozvodu. Naštvala jsem se na sebe, zaplatila jsem si pár hodin doučování / ve výsledku byly opravdu 2 /. Od té doby jezdím! Sice bych se bála jet sama po Praze ale u nás mi to bohatě stačí. Vozím i vnoučata. Přeji hodně kilometrů bez nehod.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%