Můj zážitek roku: Chvíle štěstí
FOTO: archiv autorky

Můj zážitek roku: Chvíle štěstí

14. 12. 2015
Můj zážitek roku
Hodnocení:
(3.7 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Evčo, vidíš, zázraky se dějí. Stačí k tomu láska, radost, nadšení. Moc vám oběma fandím, rozdávejte radost ještě hodně, hodně dlouho.
Jana Šenbergerová
Vzhledem k tomu, že jsem "dotykový" člověk, vím přesně, jak moc potěšíte všechny, které poctíte svou náklonností. Radost nemůže poskytnout nikdo, kdo ji sám nemá. Z vašich očí přímo tryská. Přeji všem krásné chvíle s vámi v Jedličkově ústavu.
Soňa Prachfeldová
Evulko, jsem vždy moc dojata Tvým vyprávěním ze života postižených. Jste oba tak dobří, rozdáváte smích, štěstí, chvíle pohody !
Alena Tollarová
Evo a Bertíku, jak se tak na mě díváte a usmíváte z fotky, mám chuť natáhnout ruku a podat vám pac, teda ruku. Moc vám fandím.
Marie Foltýnová
Je to moc chvályhodný skutek,dělat radost lidem,kteří potřebují něhu a lásku.A Ty Evi ,spolu s Bertíkem,jim toto přinášíte a oni to s vděkem přijímají.Je to vidět na jejich rozzářených tvářích.Ty dobře víš,že Vám oběma fandím a jen v tom pokračujte.Rozdávejte potřebným radost dál.
Naděžda Špásová
Evo, zase hezký příběh. Bertík je velký fešák a věřím tomu, že i postižení lidé, kteří jsou mnohem citlivější než my zdraví, poznají, že se pejska nemusí bát. Chvályhodná a záslužná činnost.
Lidmila Nejedlá
Evčo, Ty a Bertík pácháte jenom samé dobré skutky. Hele a vy jste si podobní. Bert má hezké rysy ve tváři jako Ty a šikovný je také po Tobě. A já vám neskonale fandím.
Libor Farský
Evičko, reportáže z těchto Tvých a Bertíkových úžasných setkání s postiženými v Jedličkově ústavu patřily i k mým nejsilnějším zážitkům tohoto roku. Vzala jsi mi vítr z plachet, chystal jsem se to napsat v závěru roku do jednoho svého článku (Terapie něhou), který teprve připravuji. Za tyto krásné zážitky vám oběma děkuji. HAF
VANDA Blaškovič
Bertice, to byl požittek..:)) jó, nejen ten Bertík se má...:)) Ahoj!
Jarmila Peerová
Opravdu dojemný příběh,je v něm tolik lidské síly ,ale i mnoho radosti. " Spáchala " jste paní Evo neuvěřitelně dobrý skutek,to Vás ctí a šlechtí.Je vidět,že máte dobré srdce.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%