Můj zážitek roku: Nečekané odhalení
Ilustrační foto: Vatikán (pixabay.com)

Můj zážitek roku: Nečekané odhalení

12. 12. 2015
Můj zážitek roku
Hodnocení:
(4.2 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Čte se to krásně. Počkejme si tak deset let a uvidíme.
Jana Šenbergerová
Vando, i být šťasný je možné se naučit. Já se to naučila. Stačí pochopit, že štěstí je stav mysli zcela nezávislý na okolnostech, které se stále mění. Jinak s tebou souhlasím. někdy stačí jen ten impuls a všechno může být jinak. :-)
VANDA Blaškovič
Jano, ahoj, souhlasím se vším, až na jednu větu, která zní: naučte lidi raději opravdově šťastně žít......to totiž nemůže naučit nikdo. Možná může dát impulz ke štěstí, ale to štěstí musí člověk cítit v sobě jaksi od mala. Vyrůstat v lásce. Za své štěstí v životě si člověk zodpovídá sám svým postojem, třeba i postojem k neštěstí.
Lidmila Nejedlá
Ano Jani, byl to zážitek roku, sledovat otevřenost a nabádání papeže k poctivému pozemskému životu. A důsledek pro církev u nás? Pokračující chamtivost.
Alena Várošová
Jani,zajímavé čtení,ráda jsem si tyto odstavce přečetla.
Elena Valeriánová
Jani, já jsem tento text už taky slyšela nebo četla, teď už nevím a plně s ním souhlasím. Je to velmi odvážné, ale podle mě se to církevním pohlavárům určitě líbit nebude. A to se neodpouští. Ani papežovi.
Alena Vávrová
Papež František mne zajímá, neb je po všech stránkách neobvyklým zjevem v řadě svých předchůdců. Kdyby toto nebyla pravda, tak by to zároveň nebylo solí v očích nejvyšších představitelům katolické církve. Dost o tom píší např. Parlam. listy.
Libor Farský
To je opravdu zážitek roku, paní Jano. Teď také usilovně přemýšlím, jak zjistit je-li ten záznam autentický a doslovný.
Jarmila Komberec Jakubcová
Myslím, že papež František je hodný svému jménu - svatému Františkovi patronu všech utiskovaných a všeho živého. Já bych ho charakterizovala jedním slovem- je to skromnost, empatie a láska. Má obrovské charisma Potěšilo mně jeho nedávné prohlášení k židovské otázce.
Hana Rypáčková
Je to určitě nejsilnější zážitek pro mnoho lidí, Jano.Už když František nastoupil na úřad, nazýval věci pravým jménem.Řekl to všem od plíce./Má jen jednu a je to hrdina/.Skvělé. že jsi to napsala. Ten má sílu spojovat lidi celé planety.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%