FOTO: archiv autorky
Můj zážitek roku: Koloběžka
11. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
18.12.2015 12:22
Myslím si , že Zuzka je princezna koloběžka. Já taky měla dřevěnou koloběžku a pak mi tatínek sestavil kolo, bylo nějaké menší než sestra.Když jsme s tatínkem někam jeli, já šlapala zběsile a oni mi stále ujížděli. Jezdila jsem na ní jen týden.Jak je vidět, možná na koloběžce bude frčet Prahou Ája.Když se jí to na Jirkově zalíbilo...
petr stejskal
17.12.2015 07:49
Já jezdil docela od mala spíš na kole. Žádné mimořádné kolo,říkal jsem mu PLEČKA,čemuž se přizpůsobili i rodiče. Prostě kolo jen na klukovské řádění. A ježdění na kole mi vlastně zůstalo. Když jsem se vyučil,tak jsem si koupil z ušetřených penízků kolo Favorit. I po těch letech si pamatuji,že stálo 990 Kč. A šlapání za zábavou mi zůstalo i když jsem si udělal řidičák. Přesto ty koloběřkáře obdivuji a vždy si říkám a co do kopce? P.
petr stejskal
17.12.2015 07:44
Krásně se čte většina povídání. Díky všem. A k té koloběžce. Já bych se nesmál,jen usmíval,jak je to hezké. Já na koloběžce jezdil naposled,když jsem chodil do školky, asi i z počátku do školy. Ale fandím. Petr
VANDA Blaškovič
14.12.2015 10:46
...a proč ne Hanko? K Tobě se koloběžka hodí, jsi volnomyšlenkářka a jezdilo se s ní konec konců i na Hradě. P.S. mám ji také..:) a představ si, i kolečkové lyže..:)) to mají teprve drbny žně..:))
Alena Tollarová
12.12.2015 21:52
Hanko, babča obavča mě fakt pobavila. To jsem ještě neslyšela. A na té koloběžce Ti to sluší. Mrňous musí být nadšený, když babička drandí s ním.
Alena Vávrová
12.12.2015 21:48
Hančí, jsi fakt dobrá, jak jdeš kvůli dětem a vnoučátkům obětavě do všeho!! Já jsem měla štěstí, že můj jediný vnouček nebyl "z hadích ocásků" a přišel na chuť sport. aktivitách až trochu později, takže jsem ho zvládala. Také mně v té době bylo podstatné méně let ;-).
Libor Farský
12.12.2015 18:22
Bezva, Ivanko. Je to princezna koloběžka. To vůbec nevadí, že už druhá!
Marcela Broumová
12.12.2015 16:10
Odrážedlo je ďábelský vynález. Hanko, Ty máš odvahu a vtipného zetě.
Alena Várošová
12.12.2015 15:29
Hani,ani se nedivím,že jste tak štíhlá.Ti malí neposedové dávají babičkám zabrat.Hezký příběh,babička plná života a moc roztomilý Honzík.Já už takové malé ratolesti - vnoučata nemám,možná škoda.
Hana Rypáčková
12.12.2015 12:24
Díky za odezvu, dává mi to sílu do příštího týdne.Libore - jsi borec, nějak samo. Už se nesnažíme.Evo, to bych si ráda vyzkoušela!Závidím, jak se šinou do kopce...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA