FOTO: archiv autorky
Můj zážitek roku: Koloběžka
11. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
12.12.2015 10:57
Hani, myslela jsem, že díky tomu, že tě dlouho znám, mne u Tebe nic už nepřekvapí:))) Opak je pravdou, koloběžka. Jak to tak sleduji ještě to není Tvůj poslední hit. Co takhle jízda na koni, či elektrická dvoukolka ScooterFreeGo? Zkouším vložit video... Honzík je opravdu nádherný kluk a jestli se nepletu, tak jako ten můj vnouček Honzík, upřednostňuje levačku??
https://www.youtube.com/watch?v=SOjibO90LGY
Naděžda Špásová
12.12.2015 10:43
Hanko, na té koloběžce vám to moc sluší. Honzík je moc hezký klouček a jste babička jak se patří. Je to oboustranně příjemné a zůstanou vám krásné vzpomínky.
Soňa Prachfeldová
12.12.2015 07:47
Hanko jsi maminka, babička poklad a navíc máš šmrnc, který Ti mohou ostatní jen závidět. Krásný klouček Honzík !
Libor Farský
12.12.2015 00:33
Hani, já Tě obdivuji. Měl jsem zlomenou ruku několikrát a neumím si představit, že bych s ní dokázal řídit koloběžku. To spíš se zlomenou nohou a v sádře. Jenže pouze pravou, umím se odstrkovat jen levou nohou. A jak to, že se vám v rodině narodilo 12 dětí? To jsem si říkal, jaký jsem se 6 vnoučaty borec! :-)
Lidmila Nejedlá
11.12.2015 23:21
Hanko, to je moje parketa. Krásně sis to s vnoučkem užila. Tak sportem ku zdraví!
Hana Rypáčková
11.12.2015 22:52
No, v neděli ho zase přivezou, kašle.Ale budeme mít tudíž domácí vězení.A mám po setkání íčkařů ve Slávii.
Libuše Křapová
11.12.2015 22:40
Hanko, sluší vám to spolu:-) Spokojená babička = spokojený vnouček :-)
Helenka Vambleki
11.12.2015 21:11
Jsi sqělá babča! Třeba vnuk za šedesát let tady na i-šedesátce bude s láskou vzpomínat na babičku na koloběžce :-)
Ingrid Hřebíčková
11.12.2015 20:44
Máte velký smysl pro humor, a to je dobře. Kdoví, zda až vyroste, vám zeť spolu s vnoučetem nepřiveze motorku .-).
Hezký článek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA