Ilustrační foto: pixabay.com
Můj zážitek roku: Emma, moje pokračovatelka
8. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
9.12.2015 11:26
Ať žije Emmička! Jitko, sny dobrých lidí se plní..to je známá věc...:)) Ahoj!
Hana Rypáčková
9.12.2015 09:10
Moc ti tu radost z vnučky přeji, Jitko. Naší nejmladší princezně už byl rok.
Jitka Chodorová
8.12.2015 22:48
Děkuji Libuško, však já se na tu malou těším,hlavně,aby zdravíčko vydrželo,a mohla jsem jim být něco platná.
Jitka Chodorová
8.12.2015 22:44
Děkuji všem za milé komentáře,Janě ,AlenceT., Zuzce, mé milé kamarádce Jarmilce, Alence V., také paní Marii, paní Hano Vám, máme to v rodině podobně, třeba můj tatínek, můj muž, i jeho sestra měli a mají narozeniny jeden den, nejmladší vnouček Ríšánek se narodil na Richarda, teda na svátek svého otce, a přijal i toto jméno, v souvislosti datumů a osudů, horoskopy jsou nevypočitatelné, a když jsem se dozvěděla, že malá Emma se má narodit 2 ledna, a já mám narozeniny 1.ledna, tak to člověka musí napadnout.Je to jakási výzva, a já nevěřím na náhody, takže doufám.Vám moc přeji zdravého potomka,a 27.1., třeba to taky vyjde, a když ne, nic se neděje.
Libuše Křapová
8.12.2015 22:25
Jitko, vítám tě do klubu prababiček :-) Já sice pravnuka vyvdala, ale stejně je to radost. Tak hlavně ať je Emma zdravá :-) a dělá ti jenom radost :-)
Hana Čadová
8.12.2015 22:16
Paní Jitko, moc hezky napsané. Také jsem byla zklamána, když se nám narodila holčička, protože každý říkal !to bude kluk"! Syn se narodil za 3 roky. Od dcery holčička se narodila stejný den, jak můj otec, bohužel vnučka pradědu nikdy neviděla. V roce 2012 jsem dostala od syna a snachy k narozeninám dáreček - narodil se ve stejný den jako já vnuk. A příští rok v lednu se opět rozroste naše rodina - prý to bude holčička. Jsem zvědavá, protože manžel se narodil 27. 1.
Alena Várošová
8.12.2015 21:48
I já přeji skoro už začínající prababičce Jitce,nikdo nevíme,kdy nás to taky čeká,mnoho radosti,štěstí při narození holčičky pravnoučete,ať zdravá přijde na tento svět a celá rodinka oplývá zdravím,štěstím a spokojeností.
Marie Foltýnová
8.12.2015 21:25
Dokud členů v rodině přibývá,je to vždy radostné.Ať už jsou to holčičky,nebo chlapci.Přeji,ať všechno dobře dopadne a malá Emma přijde zdravá na tento svět a roste Vám všem pro radost.
Jarmila Peerová
8.12.2015 20:34
Je krásné,když je rodina soudržná a když se " do ní " rodí další děti.Přeji šťastné nastávající prababičce i malé Emmě šťastný život a hodně vzájemné lásky.
Zuzana Pivcová
8.12.2015 20:21
Jsi, Jitko, férová žena a moc Ti přeji spokojenost a radost z pokračování rodu!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA