FOTO: archiv autorky
Můj zážitek roku: Jsem docent!
7. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
8.12.2015 13:10
Helenko,ale opatrně s tím shazováním.Snad to chce více pohybu.Jste šikulka,že to zvládáte.Já nemám pevnou vůli i když na nějaké hubnutí jsem nikdy nepomýšlela,tak bych to jako Vy nedala.
Michaela Přibová
8.12.2015 12:41
Helenko, velice vtipný a inspirující článek. Jste skvělá žena. Děkuji.
Květoslava HOUDKOVÁ
8.12.2015 11:39
Helenko, blahopřeji k novému titulu - o něco (ty shozené kg) kratšímu! Namísto "PŘEScent" jsi tedy DOcent. Cca před 10 r. se mi taky podařilo zhubnout (jak? to jsem dnes napsala na chat)-přečti si. A asi s tím znova začnu hned po Vánocích - do jara zase potěší nějaký úbytek. U žen je nebezpečná 40 !! Já do té doby (i po 2 dětech) vážila 50kg i s postelí - pak to šlo nahoru (a je v tom i dědičnost po mamince). Tak pokračuj - ale nepřeháněj - rychlé hubnutí se podepisuje i třeba na nervech!!
Libuše Křapová
8.12.2015 11:02
S humorem se i hubne líp. A protože ty v sobě humor máš, určitě ti i to hubnutí půjde dál. Držím palce. :-) Za jak dlouho jsi svá kila shodila?
Jaroslava Handlová
8.12.2015 10:35
Helenko, doc. jdeš na to správně, důležité je, že se cítíš báječně. Já mám chlapa, který byl jak hora, měl 120 kg a byl zdravý jako řípa. Pak začal kilogramy ztrácet, aniž by pro to cokoliv udělal. Když měl 99 kg, tak jsem mu také s radostí říkala "ty můj docente". Jenže jeho případ byl hodně odlišný (závažná nemoc, klesl až na pouhých 66 kg při výšce 188 cm!). Tak Tobě přeji jen to zdravé hubnutí.
Alena Tollarová
8.12.2015 10:24
Helenko, jsi dobrá a gratuluji Ti k docentuře. Mohla bys ještě přidat pár postřehů, třeba i vtipných, o získávání svojí docentury. Já bych to ukázala kamarádce.
Zuzana Pivcová
8.12.2015 10:01
Skvělé, Helenko. Někomu se může zdát, že stále ještě nejsi jako proutek, ale váhu musíme shazovat úměrně své předchozí váze. Není možné, abys měla najednou 65 nebo kolik. Tak krok za krokem dál, není v tom hladovění, nýbrž úprava stravy a tzv. dietních návyků. A nejdůležitější je, jak se pak člověk cítí. Určitě se nemá kroutit hlady a psychicky strádat. To je k ničemu. Když si zvykneš vynechat některé potraviny, podle mě hlavně pšeničnou mouku a výrobky z ní, budeš stále dobrá. Moc Ti to sluší!!
Soňa Prachfeldová
8.12.2015 09:41
Helenko, upřímně Ti to přeji, člověk se cítí líp, ale raději pomalu, to ty určitě víš, znám tvrdé dietářky a docela to s nimi zdravotně zamávalo v negativním směru. Tak docentko měj se krásně a trochu sladkého na vánoce si dopřej :-)
Naděžda Špásová
8.12.2015 09:33
Gratuluji a přeji úspěšné shazování. Taky s tím válčím, i když po nemoci jsem si řekla, že mi kila můžou být ukradená (ale on je, bohužel, nikdo nechce). V těch plavkách nevypadáte vůbec špatně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA