Můj zážitek roku 2015: Krmení žiraf

Můj zážitek roku 2015: Krmení žiraf

3. 12. 2015
příroda ZOO zvířata
Hodnocení:
(4.2 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Naštěstí neplatí ta stará povídačka, že "dlouhé vlasy, krátký rozum". Ty jsi asi postřehla, k čemu se mu hodí.
VANDA Blaškovič
Krmení žiraf? Pěkné! Ale snad Ti nebude Aleno vadit, když napíši, že se mi na fotkách nejvíce líbil ohon Tvého syna...:)) pa,pa!...:)) V.
Jana Šenbergerová
Konečně jsem si to také přečetla. Paráda! A krásné fotky. :-) *****
Eva Balúchová
Krásný zážitek.Vidím,že žirafy jsou i tvoje oblíbené zvířata.
Dagmar Bartušková
ZOO jsem obdivovala při jeho nedávné návštěvě s íčkaři, nyní obdivuji malé Tollarovce. A jestli si žirafa olizne nebo neolízne oko, to záleží jen na ní, jak se jí bude chtít vypláznout jazyk. :)))
Soňa Prachfeldová
Máš za 5.
Zdenka Jírová
To je krásné povídání, takový dárek bych také přivítala. Byla jsem v Zoo v Praze loni s vnoučkem a moc se mi tam líbilo. Nejsem z Prahy, tak to byl pro mne svátek.
Libuše Křapová
Alčo, hezky jsi to napsala. Muselo to být moc hezké a příjemné, ta návštěva ZOO s rodinou. Dala jsem ti pětku (hvězdiček) :-) Jo, a když jsem si prohlížela tvé fotky, moje první myšlenka byla - jak to, že má vyfoceného našeho Honzíka? - než mi došlo, že to Honzík není. Ale úplně, jako by byli kluci bráchové :-)
Marie Magdalena Klosová
Ali,doufám,že příště to nebude krmení dravých šelem !:) mm
Alena Tollarová
Soňo, určitě ano. Přála mi spousta lidí. Ale teď bys mi mohla popřát ještě jednou dodatečně pěti * a vylepšit mi průměr. :)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%