Advent v Mariazellu
3. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
14.12.2015 15:35
Jarko, i já Ti přeji krásné vánoční svátky! Ještě že jsem nepřišla o tento Tvůj skvělý článek! Pomohlo mi ho najít nové uspořádání portálu. Takže Ty i portál jste skvělí! Děkuji Ti podivínko...:))
Jaroslava Handlová
6.12.2015 20:03
Mám radost, že Vás Mariazell potěšil. Děkuji za všechny komentáře. Někdy příště ráda vezmu s sebou všechny z i60, kdo o to bude stát (třeba i jinam).
Aleno, ty březové svíce se mi taky moc líbí.
Soňa Prachfeldová
4.12.2015 19:33
Jarko, nádherně popsáno, jsi citlivá a zkušená průvodkyně. Tolik tolik jsi mi připomněla mého strýce a tetu, on utekl do ZN a my jsme se celá léta neviděli. Bolševik to nedovolil. V roce 1987, se vše nějak uvolňovalo a my mohli vycestovat k strýci do Rakouska a tehdy jsem viděla Mariazell. To víš, na vše, oči navrch hlavy. Děěěkuji !
Zuzana Pivcová
4.12.2015 11:59
Taky bych s Tebou na takový zájezd jela. Z Mariazell mám ve své dlouholeté sbírce jen jeden pohled, který mi kdysi kdosi poslal v době, kdy já jsem si o Západě mohla jen číst.
Marie Novotná
4.12.2015 06:33
Jako vždy, nádherné snímky a poutavé vypravování. Jsi úžasná.S Tebou bych jela i na konec světa.Díky .
Alena Tollarová
3.12.2015 22:53
Jarko, to musel být opravdu hezký výlet. Ty dřevořezby se mi líbí, nejvíc březové svíce. A pak ta perníková chaloupka je moc pěkná. A navíc ještě umíš vložit fotky do textu, tak když se to dá všechno dohromady, jsi fakt dobrá!
Jarmila Komberec Jakubcová
3.12.2015 22:48
Paní Jarko, moc pěkně napsaný článek a také fotky jsou pěkné. Líbí se mi předvánoční atmosféra v německy mluvících zemí. Zažila jsem vánoční trhy v bavorských městečkách a vždy to bylo hezké.
Zdenka Jírová
3.12.2015 22:22
Hezké počtení, je vidět, že jste na výklad odbornice. já mám ráda takto dobře připravené průvodkyně na svých cestách / už dřívějších/, které byly opravdu znalé. Mám krásné vzpomínky např. na průvodkyni z poznávacího zájezdu do Chorvatska , jejíž vyprávění jsem zúročila ve svém článku o Chorvatsku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA