Vánoční úvaha nejenom nad portálem i60, ale tak vůbec...

Vánoční úvaha nejenom nad portálem i60, ale tak vůbec...

1. 12. 2015
glosa i60.cz Můj příběh
Hodnocení:
(2.3 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
Děkuji, Mileno! Tak to v novém roce rozjeď! Třeba vydej zase knížku, to bych Ti moc přála, když kašleš na mužský...:)))...??? ale člověk nikdy neví, že?..:)
VANDA Blaškovič
Dobrý večer! Děkuji a všechny moc zdravím...:))
Vladka Steinová
Ahoj, Vando, z nedostatku času píši až nyní, posílám pozdrav. Ve svém literárním útvaru-úvaze-jsi odhalila své nitro, svoje záliby, názory a citlivým osobním přístupem jsi nám přiblížila kus, nebo jen zlomek svého života.To je velká odvaha, ne každý toto dokáže. Díky za to, i za skvělou úvahu.Přeji Ti z celého srdce, ať se daří i nadále. Užívej vlny Atlantiku a slunce.
Marie Magdalena Klosová
Zdravím,Václavko,a přeji ničím nerušený adventní pobyt na "Psích ostrovech".P.S. U nás zas není nouze o počasí "pod psa". :) mm
VANDA Blaškovič
Děvčata moje zlatý a kluci!! Docela jsem se bála, co na článek řeknete...děkuji, že jste mne "neodsoudili" a pochopili. Já mám tady záměrně jen 1 hod internetu denně, jinak bych u něho proležela mládí...:)) Moc vás zdravím a těším se na Vás. Tady je tolik seniorů!! Neuvěřitelné! Jednu inspirující fotku se pokusím dát do Fota dne. Ahoj! Vanda Mám vás ráda.
Alena Tollarová
Vando, nejsem určitě sama, kdo zírá. Psala jsi už o mnoha svých zájmech, ale o Tvé profesi jsi se nezmínila. Každý, kdo se podobně jako Ty pustil do podnikání a uspěl, zaslouží pochvalu. Ne každému se to podařilo. Ptáš se, jak jsme na tom my, resp. tedy já? Ani se neptej :) odvaha nebyla skladem a někdo přece musí být tím konečným článkem řetězu - zákazníkem :)
Soňa Prachfeldová
Narodila jsi se Vando na šťastné planetě, ať Tvoje hvězdička září neustále. Co jsi dokázala, je obdivuhodné. Přeji Ti krásné dny plné slunce !
Jarmila Komberec Jakubcová
Milá Vando, ještě jednou tě zdravím na krásný ostrov Lanzarote a jsem ráda, ž jsem tě na íčku poznala. I já podnikám již 10let a jsem moc spokojená. Myslím, že my, co máme hezký život ho přejeme druhým. To je cítit z tvého článku. Hlavně se nám všem šťastně vrať.
Eva Mužíková
Dobrý Vando, fakt dobrý:)))) Nevadilo mi, že článek je delší, naopak, dokázala jsi opět poodhalit něco ze svého životního putování. Jak už jsem několikrát napsala, obdivuji Tvé široké spektrum zájmů.. Jen tak dál a užívej si sluníčka.. Šťastný návrat:))
Helena Votíková
Vando, váš článek mne přivedl do vzpomínek a vlastní rekapitulace. Tehdy v polistopadové době to byl manžel, který začal podnikat. Na mne padl los stálejšího zaměstnání k zajištění rodiny. I v něm můžete najít uspokojení a mnohdy ani nevíte, že "padla". Přeji vám krásnou dovolenou sama mám moc ráda Tenerife.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%