Vánoční úvaha nejenom nad portálem i60, ale tak vůbec...
1. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
1.1.2016 16:35
Děkuji, Mileno! Tak to v novém roce rozjeď! Třeba vydej zase knížku, to bych Ti moc přála, když kašleš na mužský...:)))...??? ale člověk nikdy neví, že?..:)
Vladka Steinová
4.12.2015 14:25
Ahoj, Vando, z nedostatku času píši až nyní, posílám pozdrav. Ve svém literárním útvaru-úvaze-jsi odhalila své nitro, svoje záliby, názory a citlivým osobním přístupem jsi nám přiblížila kus, nebo jen zlomek svého života.To je velká odvaha, ne každý toto dokáže. Díky za to, i za skvělou úvahu.Přeji Ti z celého srdce, ať se daří i nadále. Užívej vlny Atlantiku a slunce.
Marie Magdalena Klosová
3.12.2015 22:58
Zdravím,Václavko,a přeji ničím nerušený adventní pobyt na "Psích ostrovech".P.S. U nás zas není nouze o počasí "pod psa". :) mm
VANDA Blaškovič
3.12.2015 19:44
Děvčata moje zlatý a kluci!! Docela jsem se bála, co na článek řeknete...děkuji, že jste mne "neodsoudili" a pochopili. Já mám tady záměrně jen 1 hod internetu denně, jinak bych u něho proležela mládí...:)) Moc vás zdravím a těším se na Vás. Tady je tolik seniorů!! Neuvěřitelné! Jednu inspirující fotku se pokusím dát do Fota dne. Ahoj! Vanda Mám vás ráda.
Alena Tollarová
3.12.2015 18:27
Vando, nejsem určitě sama, kdo zírá. Psala jsi už o mnoha svých zájmech, ale o Tvé profesi jsi se nezmínila. Každý, kdo se podobně jako Ty pustil do podnikání a uspěl, zaslouží pochvalu. Ne každému se to podařilo. Ptáš se, jak jsme na tom my, resp. tedy já? Ani se neptej :) odvaha nebyla skladem a někdo přece musí být tím konečným článkem řetězu - zákazníkem :)
Soňa Prachfeldová
3.12.2015 16:52
Narodila jsi se Vando na šťastné planetě, ať Tvoje hvězdička září neustále. Co jsi dokázala, je obdivuhodné. Přeji Ti krásné dny plné slunce !
Jarmila Komberec Jakubcová
3.12.2015 14:52
Milá Vando, ještě jednou tě zdravím na krásný ostrov Lanzarote a jsem ráda, ž jsem tě na íčku poznala. I já podnikám již 10let a jsem moc spokojená. Myslím, že my, co máme hezký život ho přejeme druhým. To je cítit z tvého článku. Hlavně se nám všem šťastně vrať.
Eva Mužíková
3.12.2015 13:59
Dobrý Vando, fakt dobrý:)))) Nevadilo mi, že článek je delší, naopak, dokázala jsi opět poodhalit něco ze svého životního putování. Jak už jsem několikrát napsala, obdivuji Tvé široké spektrum zájmů.. Jen tak dál a užívej si sluníčka.. Šťastný návrat:))
Helena Votíková
3.12.2015 11:08
Vando, váš článek mne přivedl do vzpomínek a vlastní rekapitulace. Tehdy v polistopadové době to byl manžel, který začal podnikat. Na mne padl los stálejšího zaměstnání k zajištění rodiny. I v něm můžete najít uspokojení a mnohdy ani nevíte, že "padla". Přeji vám krásnou dovolenou sama mám moc ráda Tenerife.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA