Šmejdi už i v politice

Šmejdi už i v politice

29. 11. 2015
glosa politika
Hodnocení:
(3.9 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František MENDLÍK
Líbí se mi jak jsou příznivci Knížete pána zděšeni, že se také lidé zatávají Zemana. Po pravdě řečeno když při odchodu Knížete Pána z čela TOP 09 mluvili reportéři o charizmatu, připadal jsem si jako při sledování dobré veselohry.
Jiří Libánský
Je mi jasné, že příznivci Miloše Zemana jsou schopni prohlásit natočené filmy i fotografie za vymyšlené a zmanipulované. Ale každý si může udělat názor sám, kde tady je tady manipulace. Já si ho udělal. Očerňování je, když se někomu přisuzuje něco, co neudělal. Ne, když se pravdivě zveřejní to, co udělal.
Ladislav Vesecký
Paní Jírová, máte plnou pravdu a ztotožňuji se s Vámi. Pane Libánský, velice dobře rozpoznám jablka od hrušek a také ty, co očerňují našeho prezidenta! Takový článek si uveřejňujte na zdroje, které jste dolu zveřejnil. Tady je i60. Nepolitický! nujte
Zdenka Jírová
Pan Libánský si zřejmě neumí udělat vlastní názor, když musí papouškovat diskutabilní tisk, který zpívá podle toho, kdo ho platí. A na svém názoru o urážení prezidenta trvám. Byl zvolen většinou národa, ať se to Kalouskům, a knížatům líbí nebi ne. Musíte se s tím smířit i Vy, počkrjte si do příštích voleb, máte možnost volit třeba někoho s těmi vajíčky.Zajímalo by mne, jstli jste byl spokojený s minulým prezidentem Klausem a pokud ne, házel jste na něho také vajíčka / teď to myslím obrazně/? Pokud si vzpomínám, tak s ním byl spokojen málokdo a způsob jeho zvolení se probírá ještě dnes, ale podobnou "sprostou" kampaň proti němu, jakou podniká Kalousek a spol, si nepamatuji.
Jiří Libánský
Velmi dobře to napsala paní Kosťunová. Sami si umíme vyhodnotit události. Proto jsem napsal tento článek. Ať si každý sám vyhodnotí událost s náborem tleskačů a jásačů s využitím státních prostředků a institucí.
Jiří Libánský
Pane Mendlíku. Vrhání vajec jako formu protestu jsem nikdy neschvaloval. To, že Miloš Zeman nechtěl připustit, aby se shromáždění mohl účastnit někdo, kdo nesouhlasí s jeho jednáním a politikou, o tom jsem přece v článku psal.
František MENDLÍK
Vážená paní Klosová. Nechci se opakovat, ale jestliže akce na podporu Prezidenta republiky byla podle vás trapná, byla ta vajíčková akce před rokem dalako trapnější. To snad uznáte. A nepotrestání organizátorů a viníků je akce těch pravých šmejdů!
František MENDLÍK
Vážený pane Libánský. Sám jste se přiznal k vlasnoručně vyrobené červené kartě a souhlasil s vajíčkovým atentátem před rokem. Copak nevidíte, že Prezident republiky nechtěl připustil podobnou ostudu co se stala v loňské roce?
Jiří Libánský
Vysvětlete mi, paní Jírová, jaký je rozdíl mezi organizací zájezdu na podporu prezidenta a organizací zájezdu s prezentací výrobků. Samozřejmě, kromě toho, že prodejní zájezd plně financuje nějaká soukromá firma. Takže přes hranu je podobné jednání, nikoliv to, že se o tom napíše. A i když nejsem rasista či xenofob, před islámskou kulturou varuji také, kudy chodím. To všichni zde na portále vědí.
Zdenka Jírová
Pane Libánský, srovnávat "šmejdy" při prodeji nekvalitního zboží s prezidentem republiky je trochu přes hranu, nemyslíte? Proč " chudáci studenti". kteří chtěli položit kytičku nepřišli před plánovaným shromážděním? Připomíná mi to české rčení: Kdo chce psa bít, vždycky si hůl najde". Vy víte určitě, že v době, kdy jsou páchány atentáty na kdekoho neměl být náš prezident chráněn? Vy označujete za provokaci transparenty pro Miloše Zemana za provokaci? Rozdávání červených karet velvyslanectvím USA za provokaci nepovažujete? To , že nás náš prezident varuje před islámskou kulturou a potencionálními teroristy mezi imigranty se Vám nelíbí? Co by se Vám tedy líbilo, aby u nás bylo to, co ve Francii nebo Německu? Zamyslete se než zas budete psát podobný článek - nebo jste mluvčí Kalouska?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%