FOTO: pixabay.com
Můj návod: Hromadné nahrávání celé galerie ke článku
8. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Radovan Cakl
19.12.2015 23:42
Vando, když máš vložený Úvodní obrázek a Uložit, klepni na Přidat. Otevře se Přidat obrázek, klikneš na vybranou galerii, pak ještě Připojit všechny obrázky z galerie. Když koukneš dolů na obrázky, bude u nich Odpojit. Tam můžeš jednotlivou fotku vyřadit. Pokud ne, zavři stránku křížkem, vrať se pod článek. Tam můžeš pomocí směrových křížů přesunout pořadí nebo smazat, a pak dej Uložit. Tím se připojí ke článku. Potom můžeš už článek zveřejnit.
VANDA Blaškovič
19.12.2015 09:48
Radku, mohl bys mi něco objasnit? Když mám již utvořenou galerii a tu chci celou vložit ke článu. Klika jsem tedy na vložit celou galerii ale jak dál, aby se celá vložila? Já jsem to nedokázala a musela jsem odklikávat jednotlivé obrázky z galerie, abych je vložila. Prosím, kde dělám chybu? Jde jedním kliknutím vložit celou galerii? Děkuji.
Alena Várošová
8.12.2015 13:52
Já když jsem si vložila nově fotky ke svém článku a tak jsem to zkoušela tak dlouho,ař jsem to tam vložila.Pak jsem koukla jak to píše p.Cakl a právě tak jsem to udělal i já.Někdy je dobré si vše sama vyzkoušet a sami na to přijdete.I tak je dobře,že redakce rady p.Cakla jsem vložila.Co neumím,vložit video z plochy a dát nahrávat.Na to budu muset přijít.
Naděžda Špásová
8.12.2015 09:40
Připadá mi to, Radku, jako by to bylo napsané čínsky. Nějak se v tom ztrácím. Musím si to vytisknout a vyzkoušet. Chválím vaši pomoc a rady.
Jana Šenbergerová
8.12.2015 08:53
Vždycky když čtu něco takového, cítím se jako totální Béčko. Někdy vyzkouším, jestli to zvládnu. Spoléhám na to, že dobrý učitel je základem úspěchu. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
8.12.2015 08:48
Moc děkuji pane Radku, to je přesně to co neumím a stále řeším. Doposud jsem prostě fotky poslala e-mailem do redakce íčka.Vytisknu si návod a budu to pode něho dělat.Pak vám napíši jak se vše podařilo. Dávám vám 5hvězdiček protože kdybych vám poděkovala na líbí-nelíbí dostanu 20minusů.
Alena Tollarová
8.12.2015 08:27
Radku, budu se opakovat. Jsi hlavička a díky za Tvé rady. Třeba je budu ještě někdy potřebovat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA