Můj zážitek roku: Vysoké Tatry
2. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
8.12.2015 10:20
Zřejmě jste si myšlenkově medvěda přitáhla. Ale bylo to milé setkání. A z toho pak milé vyprávění.
Soňa Prachfeldová
3.12.2015 16:30
Krásný zážitek, na takový se nezapomíná, ale v autě přece jen bezpečněji.
Jarmila Komberec Jakubcová
3.12.2015 15:34
S kamarádkou jsme si také v loni koupili poukaz na Slevomatu do V.Tater. medvěda jsme si neviděly ale za to krásy V.Tater stály za to.Hotel Magura kde jsme bydlely splnil vše co bylo ve voucheru a zatím všechny pobyty zakoupené za slevových portálech byly skutečně super.
Alena Várošová
3.12.2015 14:10
Jen život píše příběhy,nikdy člověk nepřemýšlí nad ničím jak by se zachoval,protože se zachová ve zmatku obvykle úplně jinak.Pěkné počteníčko.
Eva Mužíková
3.12.2015 14:06
Jarko, asi by mne v těch výškách při představě, že se může někde méďa objevit, mrazilo. Pohled na mrňouska z bezpečí auta byl jistě velkým zážitkem....
Jaroslava Handlová
3.12.2015 12:40
Již samotný pobyt ve Vysokých Tatrách je krásným zážitkem. Takové setkání s medvědím mládětem - to bych asi zálibně pozorovala a ani nedutala.
Já jsem se kdysi dávno nechala vyfotografovat v T.Lomnici při objímání s velkým medvědem. Jenže to byla jen opravdu hodně zdařilá maska, v níž byl člověk v kůži medvěda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA