O včelkách a včelařích
3. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Klapal
31.12.2021 16:49
Suprově napsané. Díky za článek. O tom, jak jsou včely v našem životě důležité nemůže být pochyb. Bez nich bychom všichni byli tak nějak v pytli. K včelám mám kladný vztah už od mala. Můj táta se jim totiž věnuje už několik desítek let. Sám mu s nimi občas jezdím pomáhat a vzhledem k tomu, že už je to starší člověk, tak mu někdy i objednávám různé včelařské věci přes internet. Teď naposledy jsem mu například objednával nějaké doplňky k úlům z https://www.vcest.cz/uly-a-doplnky-k-ulum_k20/
Zdenka Jírová
3.12.2015 22:33
Velmi poučné a zajímavé. Knížek o včelkách bylo pro děti napsáno více, mám doma starou knížku Dřevěné království, které jsem jako dítě velmi rády četla. K včelkám mám odjakživa úctu.
Hana Rypáčková
3.12.2015 20:16
Se včelaři jsem zadobře.V létě jsem je upozornila na roj na zahradě a dostala jsem za to med .V Krušlově na Volyňsku je vyřezávaný včelín- nádhera.
Jarmila Komberec Jakubcová
3.12.2015 16:42
Velmi hezké poučné povídání o včelkách. Už v Babičce B.Němcové se krásně o včeličkách píše. Med používám místo cukru kde to jde.Naučila mi to snacha, která medem sladí i kávu. Med vždy kupujeme přímo od zkušených včelařů. Jsou to velmi skromní lidé a pracovití jako jejich včeličky. Moc si jejich práce vážím.
Hana Šimková
3.12.2015 16:33
Moc hezký člámek. Měla jsem dědečka včelaře. Já jsem bohužel na včelí bodnutí alergická a proto před včelkami utíkám.
Květoslava HOUDKOVÁ
3.12.2015 14:13
Práce pilných včelek je poctivá a bezelstná. Horší je to s některými včelaři, kteří používají různé přípravky - ničí kvalitu medu a s tím i zdraví lidí. Teď se rozpoutaly kontroly MZe !!
Alena Várošová
3.12.2015 14:07
Pěkný příběh o včelkách.med mám moc ráda a líbí se mi moc závěr tohoto článku,poslední odstavec paní Jiřino.
Jana Šenbergerová
3.12.2015 14:03
Svým hezkým a poučným článkem jste mě potěšila. Mám ráda med, a proto jsem včelkám i včelařům za jejich práci moc vděčná. Vyřiďte, prosím, můj pozdrav svému muži včelaři. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA