Dopravní hrůza za bílého dne: teror v pražském metru
27. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
27.11.2015 19:57
Miloši, jak jinak. Ivano, u mě ta představivost u Milošova článků též pracuje na plně obrátky.:)))
Hana Rypáčková
27.11.2015 16:23
Co z toho plyne ? Hlavně se nedostat do stejného dopravního prostředku s panem Nekvasilem. Pak je všechno možné.
Hana Čadová
27.11.2015 16:14
V MHD cestující zažijí věcí a událostí. Někdy lituji řidiče, když na konečné musí "neandrtálce" vyhodit z vozu! Ani jsem nevěděla, že stanice metra Muzeum je přejmenována "Pod Ocasem". To je moje oblíbené místo když jdu na rande!
Hana Šimková
27.11.2015 15:34
Já si myslím, že to nic nezvyklého a nemožného není. Zažila jsem v metru horší věci.A Jarmilko nejsem člověk negativní.Ano negativní lidé jsou nesnesitelní. Také jsem měla takového přítele.
Jarmila Komberec Jakubcová
27.11.2015 15:03
pane Nekvasil - víte ono vždy záleží na úhlu pohledu.Někdo hledá negativa a nevidí okolo sebe nic než černo. Já když přijedu do Chorvatka vidím krásné moře, báječné pláže a jsem šťasná že svítí slunce.Když jsem před rokem vzala k moři svého druhého manžela viděl jen nedopalky, slunce moc álilo, moře bylo studené, jídlo nechutné a tak bych mohla vyjmenovat mnoho věcí.Negativní lidé vidí jen špatné věci, ty hezké nevnímají.A s manželem jsem se šťastně rozvedla.
Miloš Nekvasil
27.11.2015 14:43
Paní Jakubcová a Houdková,
není pravda co mi tvrdíte! Před málo lety jsem jel náhodně plzeňskou ranní tramvají. Přistoupili revizoři a chytili černého pasažéra. Vznikla taková štěkanice, kterou ani v Praze nezažíváme, ani neumíme! Padaly rozvité věty se šťavnatými nadávkami. Palné ani bodné zbraně ale nebyly skutečně použity.
Miloš Nekvasil
Květoslava HOUDKOVÁ
27.11.2015 14:12
Jarmilko, to není tím, že v Plzni nemáte metro - hlavně tam asoi nemáte Nekvasila!
Jarmila Komberec Jakubcová
27.11.2015 13:54
Přestože jen venkovanka ze z Plzně, jezdím často na Zličín, kde nasednu na metro a dál cestuji MHD. Bohužel nikdy nemám to "štěstí" si užít tolik dobrodružství co vy pane Nekvasil.Ani když jsem v Praze 5let studovala. Asi mám "smůlu" na slušné cestující.U nás na venkově v Plzni se také v MHD neděje nic mimořádného, asi to bude tím, že nemáme metro.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA