Krásná země - Švýcarsko
27. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šorejsová
29.11.2015 22:23
Ladislave, velmi mne uchvátily vaše fota, opravdu pěkná či spíše obdivuhodná. Článek se mi také líbí.Ve Švýcarsku máme známé a rádi se tam jedem vždy na nějaký čas podívat s turistikou po horách. Ale mne uchvátil Luzern. Kapličkový most je opravdu krásný, je symbolem města a je , jak píšete z počátku 14. století, avšak musel být po požáru v roce 1993 postaven téměř celý znovu. Tehdy to bylo smutné, a na některých kamenech je vidět, kam až plameny došlehly. Je krásný a vaše vyprávění také. Díky !
Miroslav Štorch
29.11.2015 22:13
Jezdil jsem do Švýcarska mnohokrát služebně, ale neměl jsem mnoho času běhat tam po horách, ale podařilo se mi vystoupit jen na malý Matterhorn.kde jsme i pod ním lyžovali. Miluji panoramatické snímky a přidávám odkaz na nádherný snímek s Matterhornem pro fandy Alp http://www.alpen-panoramen.de/panorama.php?pid=29400
Dagmar Králová
29.11.2015 12:35
Krásná země a máte i hezké snímky. Často jsme tam jezdili za příbuznými a běhali jsme tam často po horách v pohorkách. Ale po operaci kyčle už tam tolik běhat nemohu. A tak se dívám a vzpomínám. Vyhlídkové jízdy vlakem v Alpách mají nádherné. Hezký článek.
Ladislav Vesecký
28.11.2015 08:11
Milé dámy, děkuji za pochvalu a jsem rád, že jsem Vás fotama potěšil.
Květoslava HOUDKOVÁ
28.11.2015 08:04
Moje děti věděly, že mám touhu vidět Švédsko, nebo Švýcarsko. Přes život uznaly, že jsem dost zimomřivá-Švédsko tedy ne, ale k 50.tinám mi dali týdenní zájezd do Švýcarska. Bydlelo se v horské chatě a paprskovitě jsme projížděli všechny strany - úžasné - umocněné Matterhornem, stálé vzpomínky.
Lidmila Nejedlá
28.11.2015 06:55
Krásná země, obdivuji ten lad a pořádek. Mají i jiný, takový uhlazený dobytek. Moc se mi tam líbilo.
Alena Tollarová
27.11.2015 22:51
Ve Švýcarsku jsem byla dvakrát a určitě bych se tam ráda podívala znovu, protože vždycky to bylo moc krásné. Oči nevědí, kam se dřív dívat. Máte pěkné fotky. U kapličkového mostu úplně cítím, jaká zima tenkrát v červnu z vody tekoucí z ledovce šla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA