Cesta řeky
26. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
9.12.2015 00:29
Pane Farský, Váš příspěvek je hodně poetický, líbí se mi a děkuji za něj.
Libor Farský
28.11.2015 17:57
Překrásné. Jako ten potůček jsem pramenil s velikými ideály, které se však časem někam vsakovaly. Tak si teď bublám přes kameny, hráze a jezy(nky) s nadějí na novou sůl v životě – nejen v moři vzpomínek.
Zdenka Jírová
28.11.2015 07:39
Také jsem zažila velkou proměnu řeky : když jsem byla v jižním Německu v Donaueschingen, přeskakovala jsem malý potůček a řekli mi, že je to Dunaj. Po pár letech jsem přijížděla vlakem do Rumunska a hodiny jsme jeli kolem delty Dunaje, který se vlíval do Černého moře. Je to zajímavé. co řeky dokáží.
Alena Várošová
26.11.2015 19:37
Hezká báseń Zdenko z potůčku se stává řeka a vlévá se do moře.Překrásné fotky.
Eva Mužíková
26.11.2015 17:46
Fotky vodní hladiny v kombinaci se stromy - nádherné. Nápaditá básnička Zdenko.
Zuzana Pivcová
26.11.2015 15:08
Životní běh řeky mě vždycky fascinoval, i když jsem měla příležitost vidět jen jeho části, ale, když jsem třeba viděla Labe v Krkonoších a pak v Hamburgu, to je neuvěřitelná proměna. A tu jste vyjádřila velmi poeticky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA