Můj zážitek roku: Padesát let od naší maturity
24. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
26.11.2015 20:48
Byla jsem min. týden na srazu devítek - padesátku jsme vloni zaspali. Bylo to moc fajn. Za dva roky budeme mít 50 let od maturity, tak jsem zvědavá, jestli to dáme dohromady. Po 40 letech jsem to ještě s jednou spolužačkou dávala dohromady já, včetně třídy na Spolužáci.cz.
Soňa Prachfeldová
25.11.2015 16:39
A člověk si řekne - jak je to možné, že to tak rychle uteklo ? My již měli také 50 let od matury a letos jsme se poprvé sešli základka a jak jsme lovili jména, jenže pak :-) stejná mluva, chování jako kdysi, člověk se až tak vnitřně nemění. Bezva článek !
Alena Várošová
25.11.2015 09:55
Pěkný článek,také organizuji už teď každým rokem sraz ze ZŠ,kdysi i UŠ a na SZTŚ obor ekonomie se nescházíme.Nikdo nemá čas to zorganizovat a já se do toho nehrnu. A mám zkušenosti,dá to starosti a sehnat adresy po 35 letech není žádný med.Chybí mi tady v tom článku jak píše Alena T,jestli jste se poznali?
Hana Rypáčková
25.11.2015 09:22
Po padesáti jsme měli vloni a když se scházíme každým rokem, není to takové překvapení...Ale rádi jsme si zase poseděli ve svých /nových/ lavicích. Navíc žije naše třídní profesorka a je čilá a milá. Přeji všem hezká setkání po letech.
Zdenka Jírová
24.11.2015 23:17
Já navštěvuji ráda naše srazy ze střední školy, kde jsem před 52 lety maturovala. My se setkáváme vždy v nějaké restauraci, protože naše původní škola už neexistuje, byla přestěhována jinam a v jiném jméně. Dříve jsme se scházeli po 5 letech, teď už několik let se scházíme každý rok díky obětavé spolužačce, která to vždy zařídí. Ve své době byla naše škola. průmyslová školka chemická jedna z mála podobného zaměření a studovali u nás žáci z celé republiky i ze Slovenska. Přes to si každý rád udělá čas a pokud může, přijede.Bohužel, už nás ubývá.
Alena Tollarová
24.11.2015 21:40
Pane Bárto, nevím, po jaké době jste se sešli. Poznali jste se bez problémů?
Hana Práglová
24.11.2015 21:17
Skvělé!!! Nedostavili se na setkání i redaktoři Českého rozhlasu,kteří jsou celkem blízko???
My máme 50 let příští rok.Méo se těším.Snad vše dobře dopadne!!!
Zuzana Pivcová
24.11.2015 20:43
Takhle podobně jsme se loni sešli my, ale "jen" výročně od základní školy. Prohlédli jsme si také budovu a vlezli na kupoli, odkud je krásný rozhled. Nevím, jestli vy se scházíte pravidelně, ale já mám srazy ráda a jezdím na ně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA