Můj zážitek roku: vystoupení na veřejnosti

Můj zážitek roku: vystoupení na veřejnosti

4. 12. 2015
Můj příběh Můj zážitek roku soutěž
Hodnocení:
(4 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Onderková
Alenko jsi prostě úžasná a vyzařuje z Tebe sebevědomí a to je moc dobře.Moc Ti přeji,hodně štěstí v životě,jsi super ženská
Alena Várošová
Evo,děkuji za pochvalu,teď z mého článku o mě víš trochu víc a to je myslím dobře.
Eva Balúchová
Až dnes jsem se dostala k přečtení článku a shlédnutí videa.Ta fialová v kombinaci s květinami ti úžasně sluší.Věřím,že to nebyl jenom tvůj velký zážitek.
Alena Várošová
Paní Jaruš,neomlouvejte se ,důležité je to,že se Vám vše líbilo.Mám ráda milé a upřímné lidi a zároveň děkuji i panu Veseckému.
Jaroslava Handlová
Já jsem článek četla i video shlédla, bohužel, se zpožděním několika dnů (jen proto, že jsem stále někde mimo domov). Aleno, zvládla jste to výtečně a během chvilky rozdala tolik radosti. Vaše scénka i proměna v krásnou tanečnici se mi moc líbila. Odvážnému štěstí přeje, to přece platí! Přeji další úspěchy.
Ladislav Vesecký
Hezké video i článek, díky
Alena Várošová
Děkuji Mili, přiznám se,tak na Tvůj komentář jsem fakt čekala a myslela jsem si,že se Ti vystoupení nelíbilo,hlavně krátká sukně.Moc jsi mně potěšila.
Alena Várošová
Vando díky moc. Hezké adventní dny všem a radostné Vánoce.
VANDA Blaškovič
No, co na to říci, Aleno? Správná baba je správná baba....:)) líbí...:)
Alena Várošová
Alexandro, děkuji a vždy se na Tebe zlobím,když mne chválíš?Nemáte o čem přemýšlet,to by jste taky dokázaly,ani nevíte o tom,protože jste to nezkusily.Až jako já vloni. Zuzanko,co je to úspěch?Odpovím Vám úspěch je cosi prázdného,přelétavého,jak vánek nestálého....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%