Můj zážitek roku: vystoupení na veřejnosti
4. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šorejsová
5.12.2015 18:16
Aleno, jako silvestrovská scénka, by to bylo prima pobavení ! Některá herečka by to ani tak nedokázala. Díky !
Alena Várošová
5.12.2015 15:35
Ještě se vám omlouvám děvčata,že jsem nepsala poděkování každé,připadalo by mi to,že chci mít nejvíc příspěvků a komentářů a ty už jsem jednou měla.A kdo by nechtěl?Ivanko,to jméno mi je známé,ale tu paní neznám.Dávám Vám za pravdu,ty šatky se mi tím,že jsem byla ohnulá vyhrnuly vím,že mohly být delší,ale třásně nejdou nadstavit.A uhlídat si šaty,mikrofon,kytku,palmu,statčit si protřepat vlasy a namalovat pusu v krátkém intervale, to je Ivanko na můj věk nadlidský výkon.
Alena Várošová
5.12.2015 15:02
Milá děvčata moc,moc vám všem děkuji za krásné a upřímné komentáře.Některé co mne znáte ze začátku vstupu na portál a víte,že byl párkrát humbuk,kolem mých názorů,jste se mnohé nespletly.Scénku jsem si vymyslela je vlastně ze života,taky zapomínáme,ať už chceme,či nechceme a ruka v nervozitě se nám třese taky.Jsem ráda,že jsem vás všechny mohla v tyto adventní dny pobavit a vykouzlit vám jak ledová víla úsměv na tváři.Vidím podle počtu zhlédnutí 240 se článek líbí a nebo taky nemusí ,nebo nechce líbit.Někdo nemusí psát komentáře.,nikoho k ničemu nenutím.Jsem moc ráda,že mi napsal pan Libor jako jediný muž a moc mu děkuji.Přeji všem krásné adventní dny.
Marie Foltýnová
5.12.2015 14:55
Je to jako v pohádce kdy se se z ošklivého káčátka stala krásná labuť.Ze staré ,ošuntělé babičky se vyloupla babička plná životní energie.moc hezké video.I závěr,až dojemný.Jak píšete,ráda zkoušíte nepoznané a tady se Vám to moc povedlo.
Libor Farský
5.12.2015 12:07
Alenko, jsem nadšený. Obdivuji Vaše vystoupení i scénář. A cituplný závěr jako bonus.
Lidmila Nejedlá
5.12.2015 11:14
Tak přesně takhle jsem si představovala Tvůj přístup k životu, Alenko. Tvoje upřímnost je až dojímavá. Ta proměna seniorky s hůlkou v seniorku plnou života, se Ti povedla. Fandím a tleskám.
Eva Mužíková
4.12.2015 22:40
Aleno, nemohu říci více nežli - jsi skvělá. Jelikož také ráda rozdávám radost a umím si udělat legraci sama ze sebe, rozumím Ti a věřím, že jsi si obě vystoupení užila. Video jsem si pustila dvakrát a vždy jsem se moc bavila, díky.
Soňa Prachfeldová
4.12.2015 21:01
Alenko, moc jste mě pobavila, máte talent, o kterém jste zřejmě netušila při celoživotní práci a starostech. Ale nejen to, Vy máte především čisté a upřímné srdce a chápu, když jste se leckdy rozohnila, ta poslední věta to povídá za Vás. Tleskám ! :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA