Úspěšný skladatel Petr Hapka si uměl užívat života

Úspěšný skladatel Petr Hapka si uměl užívat života

25. 11. 2015
hudební skladatelé hudebníci osobnosti
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Petra Hapku jsem měla ráda intuitivně již předtím, než jsem se dozvěděla, že máme stejné datum narození (tedy pouze dd mm).
Zdenka Jírová
Petr Hapka byl renezanční umělec bohem nadaný. Jeho hudba mě vždy okouzlovala. Byl mi sympatický i jako milovník koček. Byla jsem jednou na Okoři a jeho dům i s několika kočkami jsem viděla. Je škoda, že tak záhy odešel, mohl složit ještě mnoho krásných skladeb.
Dagmar Bartušková
Vynikající skladatel.
Soňa Prachfeldová
Vyjímečný člověk, jeho písně mě okouzlují, takový konec neměl být.
Zuzana Pivcová
Pan Hapka se s námi dal jednou do řeči na výstavě koček, kde sestra vystavovala tehdy mladého kartouzáka. Velmi bezprostředně nám řekl, že měl také podobného kocourka. O panu Hapkovi bylo známo, že je milovníkem koček, měl jich několik v bytě a staral se i o ty bez domova na chalupě. Jedna písnička "Má krásko s přetěžkými víčky..." začíná Kocour se schoulil na tvůj klín... I když někoho zjevem odrazoval, byl nevšedně nadaný.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%