Pohoda na Zanzibaru

Pohoda na Zanzibaru

23. 11. 2015
cestování dovolená
Hodnocení:
(4.1 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Milena Mejsnarová
Děkuji za zajímavé vyprávění. Po návratu z dovolené si vždy ten vděk k domovu asi uvědomujeme nejvíc.
Jana Mesarčová
Děkuji, jsem ráda, že vás můj příspěvek mohl obohatit.
Zuzana Pivcová
Vyprávění je to moc hezké, i když u mě také zůstane jen u vyprávění. Zanzibar si spojuji s vůní skořice a s vyprávěním Haliny Pawlowské. To Vaše je hezčí.
Hana Šorejsová
Jano, napsala jsi to moc hezky cestopisně a cestovalo se s tebou prima. Díky za moc hezký článek !
Zdenka Jírová
Váš článek byl okouzlující, nádherně popsaný, cestovala jsem v duchu s Vámi. Fotografie byly také krásné a doplňující text.
Alena Várošová
Moc pěkně popsaný Zanzibar,kde jste mně provedla jejich krajem a zvyky,jako kdybych tam byla a nikdy se tam již nevrátím..Byla jsemv Dominikánská republice a to mi stačilo, 12 hodin letu.Třeba někdy o ní napíši.Děkuji Jano.
Soňa Prachfeldová
Početla jsem si , perfektně popsáno, moc se mi Váš článek i fotky líbí.
Eva Balúchová
Jani,moc ti děkuji za popis země kam se určitě nepodívám.Opravdu je to k zamyšlení,že i v chudé zemi můžou žít šťastní lidé.Fotky jsou moc hezké,hodně nám o zemi pověděly.Večer si článek přečtu znovu abych všechno vstřebala.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%