FOTO: Pixabay
Můj návod: založení nového článku, úvodního obrázku a obrázků pod článek
23. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
23.11.2015 18:47
Pane Radku, Váš návod jsem si poctivě opsala!! - a co nejdřív s tím "pošupajdím" za zetěm, abych si to přímo před ním nějak vyzkoušela.
( Já - ač mi není známo - jsem možná měla bohaté rodiče, kteří mi dali "delší vedení", nebo už je to důsledek věku, že hůře chápu?. Ale zeť je velmi chytrý.)
Radovan Cakl
23.11.2015 14:28
Hano, ty verše už máte zveřejněné v rubrice, bohužel jste pod článkem nevybrala rubriku, kam patří, ale nechala "Bydlení". Ty Vánoce asi jste nedala ještě zveřejnit a je pouze v náhledu. Jestli je to tak, máte možnost vložit pod článek obrázky. Pokud nebudete dávat, než potvrdíte Zveřejnit, vyberte pod článkem Rubriku Zábava.
Alena Tollarová
23.11.2015 13:14
Radku, nevím jak na koho, ale na mě se musí pěkně pomaloučku, polehoučku a postupně přidávat. Pak už jedu ... Takže díky za pěkně polopatický návod a teď už bych to snad mohla i zkusit. Uvidíme :)
Hana Šimková
23.11.2015 12:48
Tak se chci zeptat. Uveřejnila jsem dva přízspěvky a vůbec nevím, jestli dobře.Můžete mi to napsat?
Eva Mužíková
23.11.2015 12:35
Tak se Radku na to vrhnu, jsem zvědavá, ve kterém " kroku" nastane zádrhel... přestože Tvé rady jsou vždy lehce pochopitelné. Děkuji za snahu, kterou nám věnuješ, to se opravdu cení.
Redakce i60
23.11.2015 11:52
Děkujeme panu Caklovi za obětavé vysvětlování novinek na i60. Radkových rad není nikdy dost.
Naděžda Špásová
23.11.2015 10:54
Sláva vám, Radku, jste hodný, že myslíte na takové tupce jako jsem já. Včera jsem to zkusila, ale byla tam zase nějaká zrada. Teď už to půjde. Vytisknu si váš návod a pojedu podle toho. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA