Medové pohlazení
25. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
26.11.2015 20:36
Bez sklenice medu ve špíži nedám ani ránu. V obchodě bych ho ale nekoupila. Naštěstí mám poctivou včelařku nedaleko v ulici a počítá se mnou při každém stáčení. Když už mám potřebu si osladit život, tak med je opravdu vždy po ruce :-).
Blanka Hlobilová
26.11.2015 10:39
Med mám vždy po ruce. Miluji zázvorový čaj s medem a i ostatní čaje si pokud možno sladím medem. Mé dcery med také používají a vnoučata si dají ráda chleba nebo rohlík s máslem a medem. Rovněž pečeme perníčky, do kterých se dává med.
Marie Seitlová
25.11.2015 21:55
Med mám moc ráda a celá rodina musí mít med stále doma. Tchán mého syna je velký včelař, zásobuje nás medem, propolisem, ale i medovinou.
Alena Várošová
25.11.2015 21:42
Děkuji paní Jiřinko za medové pohlazen a hlavně za ty rady.Taky kupuji od včelaře každoročně 10 lahví na celý rok.Někdy nestačí.Když byl otec,tak jsme měli med od jeho včeliček.Není nad takový slaďoučký,lipový,luční nebo i lesní med.
Eva Mužíková
25.11.2015 21:40
Také vzpomínám na doby, kdy můj tatínek choval včeličky -voští plné medu, to byla dobrůtka, kam se hrabe žvýkačka...
Zuzana Pivcová
25.11.2015 20:16
Med mi chutnal odjakživa, ale není med jako med. Ty kupované jsou hrozné. Vzpomínám si na abcházský med, když jsme kdysi jeli na Kavkaz, nebo na řecký tymiánový med. Ale i když v medu není rafinovaný cukr, je na mě moc sladký a stále bych ho jíst nemohla. Jedna lékařka z Institutu celostní medicíny je toho názoru, že med se nemá konzumovat pravidelně jako potravina, nýbrž jen nárazově, třeba při nachlazení, čili jako lék. Vy jste uvedla řadu příkladů, na co je med dobrý. Děkuji a něco z toho si poznamenám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA