Moje příprava na vánoční svátky
29. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
1.12.2015 10:05
Přímo zde v Kostelci n.Lab. žijí rodiny dětí, 4 vnoučata. Byla jsem často zvána = být s nimi, u nich - mám je ráda, jsme zadobře, pomáháme si atd. Přesto však: Štědrý den jsem ve svém bytě = najím se, vyberu si z nabídky TV to, co mne baví, něco smlsnu a pak usnu - vše v klidu a pohodě. Potom teprve v další den (dle dohody a u koho) se všichni sejdeme!
Jarmila Komberec Jakubcová
1.12.2015 09:15
Milá Haničko moc tě také obdivuji a jsem ráda, že máš alespoň svého pejska.Moc bych ti přála aby příští rok byl k tobě přívětivější a ty jsi měla hezký život. Opatruj se, protože mám ráda tvoje články.
Lidmila Nejedlá
1.12.2015 09:14
Paní Hano, jen aby Vás nějaká návštěva nepřekvapila! Jestli Vám tento styl života vyhovuje, nic proti tomu. Přeji Vám klid a pohodu.
Hana Rypáčková
1.12.2015 08:54
Já tě obdivuji Hanko už teď a říkám si, on tě tvůj jokšírek nenechá v klidu.Určitě je městečko načinčané a všude voní vanilka , skořice a hřebíček....
Zuzana Pivcová
1.12.2015 08:26
Haničko, myslím, že cos napsala, mě vůbec nijak neruší, a věř, že kdybych byla docela sama, vánoce bych takto strávila, bez stromku a cukroví, bez velkého úklidu, bez problémů a beze smutku, docela v pohodě. To myslím vážně. Důležité je, že si na mnohé vzpomeneme a oni třeba na nás.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA