Jěště jednou na kole
26. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdeněk Huspek
28.11.2015 21:16
Podle data diskuse vidím, že se článek a fotky objevily předevčírem - děkuji za komenty.
Od toho osmého jsem byl na kole ještě dvakrát v polovině měsíce. Musel jsem koupit nové pláště a řídítka a jednu jízdu 35 km jsem věnoval štelování, aby nebolela záda a ruce nebrněly... druhou už jsem svištěl pěkně. Tím pádem jsem dosáhl 2050 km v letošním roce a poněvadž po něděli má být ještě kolem deseti stupňů nad nulou, tak v okamžiku suché silnice ještě nějaký ten kilometřík přibude, tak uvidíme. Jinak zase roztočím rotoped, což je, byť s muzikou z rádia, sice poněkud fádní, ale pohyb podobný jízdě na kole to je!
Dana Kolářová
27.11.2015 23:14
Jezdím na kole v létě v zimě, jak dokazuje i fotografie v galerii Můj kamarád, ale do kopce šlapu pěšky. Obdivuji všechny, kteří kopce vyjedou.
Zuzana Pivcová
27.11.2015 20:49
Krásná vyjíždka. A věříte, že existují lidé, kteří neumí jezdit na kole (já)?
Jana Šenbergerová
27.11.2015 17:23
My už kola zazimovali, v zimě nejezdíme. Na kráných podziních fotkách to vypadá jako po rovině, ale zdání čsto klame, obzvláště když je třeba šlápnout do pedálů.
Alena Vávrová
26.11.2015 20:18
Jste dóóbrýý!! I když se to moje popojíždění nedá s vašimi výkony vůbec porovnávat, kolo odložím jen velice nerada. Bude-li občas sucho a bez mrazu, určitě vyjedu.
Eva Balúchová
26.11.2015 17:43
Obdivuji vás i když vám to nevyšlo jak jste to plánoval.
Já dnes 16km v náročném terénu a po svých,ale bylo to fajn.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA