Projekt i60 Senior Fashion letos uzavřela módní přehlídka v Plzni
17. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
20.11.2015 07:57
S opožděním a omluvou (trucující Filip) také blahopřeji k úspěšné přehlídce v Plzni. Jen ať se manekýnky líbí a jsou žádané!! Dle možnosti přijedu zase fandit - kamkoliv = výlet !
Marie Foltýnová
18.11.2015 19:03
Hezké modelky i modely.Také bych si z nich vybrala.I prostředí je moc pěkné.Zdravím Inku a Míšu.Slušelo jim to.Je to pěkné zakončení sérií přehlídek v tomto roce.
Eva Kleinová
18.11.2015 16:08
Přehlídky jsem se v Plzni zúčastnila poprvé a byl to moc pěkný zážitek. Mělo to náboj, styl, vše ,,klaplo", jak mělo - mně to v těžkém období moc pomohlo - uvědomila jsem si, že každý den je třeba žít naplno a život si užít - přece jen věk nehraje žádnou roli - důležité je, jak se člověk cítí!
Eva Mužíková
18.11.2015 10:50
Tak jsme se pro letošní rok " vydováděly", Plzeňská přehlídka byla jistě krásným zakončením všech devíti. Mne nejvíce tentokrát zaujal třetí model od konce a ten poslední... to je můj styl, mám ráda i tuto kombinaci barev... moc hezké. Samozřejmě i já děkuji redakci za to, že pro nás takové zážitkové akce připravila. Děkuji.
Alena Tollarová
18.11.2015 09:16
Koukám, že děvčata v Plzni zaujala v OC tak, že nebyla závislá na kamarádkách z i60, ale dokonce se početné obecenstvo srotilo a zastavilo. A to je dobře. Snad časem přibude i více fotek. A teď nám nezbývá než poděkovat redakci a všem, kdo se na přípravách přehlídek zúčastnili, za jejich trpělivou a náročnou práci a těšit se na věci příští.
Eva Balúchová
17.11.2015 22:05
Na to,že byla přehlídka v obchodním centru,je hodně diváků.To je dobře,modelky si obdiv diváků zasloužily.Pěkné zakončení letošních přehlídek.Třeba se nám ještě modelky svěří se svými pocity.
Lidmila Nejedlá
17.11.2015 21:55
Spousta diváků, červený koberec, modelky Inka a Míša. Musela to být opět pěkná přehlídka.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA