Sandály a mše aneb Úsměvné letní epizodky
17. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
1.4.2016 19:45
Paní Štěpánko, osudy lidí se tak proplétají, jistě měla Vaše maminka potom hezký život, dala život Vám. Ve Kdyni mám bratra a do Chodské Lhoty se chystám, v srpnu tam bude evropská soutěž chodských psů . Bude hezké, když se setkáte s panem farářem, já se chystám do Moravských Budějovic, tam zase odešel na odpočinek náš dlouholetý farář, výborný člověk.
stepanka jungova
1.4.2016 16:22
Loučim
take mám zážitek na který nelze zapomenout. A už zase brečím. Potřebovala jsem se dostat do nějaké vesnice v okolí Kdyně. Zastavila u kostela někde u Nepomuku a babky stojící před nim mě neporadily kde hledaná vesnice by mohla být. Možná pan farář no když mě svezete mám stejnou cestu vim kde to je. Jak se blížíme k tomu mistu líčím panu faráři smutný příběh moji matky která mela snoubence v Loučimi a ten ji zemřel. Pan farář povídá ten pohřeb si pamatuji byl jsem na něm jako ministrant
a vaše maminka měla takové krásné dlouhe copy. Byl to slavny pohřeb on byl vojak. Pan farář pak jeste léta sloužil mše v Loučimi pocházel z Chodske Lhoty. Nyni je v domě důchodců ve Kdyni chystám se za nám snad si bude pamatovat.....Prominte překlepy odvykla jsem psani s háčkama a čárkama.
Soňa Prachfeldová
19.11.2015 17:24
Děkuji děvčata za komentíky a ty sandály jsem přihodila na popud pana Huspeka. Aby i nebyly fotky povědomé Jitko :-)
Hana Šorejsová
18.11.2015 21:11
Pěkné Soni, náhody jsou..... a na intuice také věřím. Hezky si to napsala. Díky. Fota obdivuhodná.
Jitka Chodorová
18.11.2015 20:22
Náhody neexistují, vše je tak, jak má být. Taky věřím na intuice.Fotky jsou moc pěkné, nevíš Soňo, proč jsou mi některé povědomé??? Díky za hezké povídání.
Alena Vávrová
18.11.2015 18:06
Milé vyprávění, Soňo. Znám to také, že v pouhém hnutí mysli buď něco udělám, nebo neudělám a ono to pak pokračuje samospádem. Fotky pěkné a některé mi mile připomenuly místa navštívená při putování Pošumavím se Zojou. No a Loučim znám už dlouho z fotek a vyprávění p. Zdeňka H :-).
Zuzana Pivcová
18.11.2015 12:34
Na podobné intuice věřím a Ty jsi na to, Soňo, typ. Ale i bez těch vylíčených náhod-nenáhod to bylo hezké cestovatelské vyprávění.
Hana Rypáčková
17.11.2015 19:37
Soňo, Loučim,Svatá Anna, Mariánská Týnice a Neúrazy - pro mne novinka. Ale na Loučim se chystám. Ta Zdeňkova fotka kostelíka v ochranném kruhu domků...krásné!
A pantofle...
Marie Novotná
17.11.2015 19:06
Moc pěkně jsi nám to tu popsala a nafotila.V Žinkovech jsm byla s celou rodinou na rekreaci ROH a zapsala se do knihy hostů malou básničkou,kdoví,kde zkončila.Ještě bych se tam jednou chtěla podívat.Děkuji za připomenutí.
Jana Šenbergerová
17.11.2015 18:25
Soňo, intuice funguje, když jí dáme šanci a rozvíjíme ji a Náhody nejsou náhody, jak jsem si před chvílí přečetla ve stejně pojmenované kapitolce knížky Zdeňky Jordánové Poznej svůj cíl. Mimo jiné se v ní píše: "všímejme si všeho kolem nás, neboť nic není náhoda, vše jsou jen reakce na naše vědomé či podvědomé akce, vše jsou nějaké "lekce a zprávy pro nás." Pěkné epizodky a krásné fotky. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA