Ilustrační foto: pixabay.com
Řím pro starší a pokročilé
2. 8. 2017Říká se mu věčné město a také v jeho souvislosti často padá věta, že by jej každý měl aspoň jednou v životě navštívit. Mnozí si řeknou, že chození po památkách je ve vyšším věku únavné, že jde o příliš velké město, že se v něm člověk neznalý jazyků sám těžko zorientuje. Opak je pravdou, Řím je město přátelské.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
2.8.2017 16:56
Ať už to v Itálii vypadá jakkoliv, tento článek vyzněl jednoznačně dobře, takže jsem na chvíli měla pocit, že se tam také musím podívat, přestože mě Itálie nikdy nelákala. Ale kdoví, nikdy nemusí v mém případě znamenat vůbec nikdy. Hezky se to četlo, vnímala jsem ruch ulice i italskou vstřícnost a pohostinnost.
Blanka Macháčková
2.8.2017 14:48
Řím mě ze všech hlavních měst Evropy (které jsem navštívila) nadchl nejvíce. Neuměla jsem pojmenovat proč, když ostatní jsou také krásná. A najednou to zaznělo již v úvodu. Řím je město přátelské. Naprosto výstižné!
Jitka Hašková
2.8.2017 07:44
Tam se mi moc líbilo. Byla jsem tam s cestovkou Ars Viva. Nebylo to levné, ale úžasné. Opravdu jsem hodně viděla a dověděla. Mají jako průvodce historiky umění a architektury.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA