Řím pro starší a pokročilé
Ilustrační foto: pixabay.com

Řím pro starší a pokročilé

2. 8. 2017

Říká se mu věčné město a také v jeho souvislosti často padá věta, že by jej každý měl aspoň jednou v životě navštívit. Mnozí si řeknou, že chození po památkách je ve vyšším věku únavné, že jde o příliš velké město, že se v něm člověk neznalý jazyků sám těžko zorientuje. Opak je pravdou, Řím je město přátelské.

cestování Itálie
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Ať už to v Itálii vypadá jakkoliv, tento článek vyzněl jednoznačně dobře, takže jsem na chvíli měla pocit, že se tam také musím podívat, přestože mě Itálie nikdy nelákala. Ale kdoví, nikdy nemusí v mém případě znamenat vůbec nikdy. Hezky se to četlo, vnímala jsem ruch ulice i italskou vstřícnost a pohostinnost.
Blanka Macháčková
Řím mě ze všech hlavních měst Evropy (které jsem navštívila) nadchl nejvíce. Neuměla jsem pojmenovat proč, když ostatní jsou také krásná. A najednou to zaznělo již v úvodu. Řím je město přátelské. Naprosto výstižné!
Jitka Hašková
Tam se mi moc líbilo. Byla jsem tam s cestovkou Ars Viva. Nebylo to levné, ale úžasné. Opravdu jsem hodně viděla a dověděla. Mají jako průvodce historiky umění a architektury.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%