Krásný, dojemný módní
podvečer Na Marjánce
13. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
26.11.2015 19:57
Vracím se ještě na Marjánku. Byl tam fotograf z MfDnes a říkal, že bude reportáž na Ona Dnes. Nevíte někdo, jestli reportáž vyšla?
Miluše Převrátilová
16.11.2015 20:13
Další fotografie z této velkolepé modní přehlídky najdete na mém profilu: http://www.i60.cz/moje-fotky.html?id_galerie=2123
Alena Várošová
16.11.2015 16:49
Akce jako vždy se podařila,což je důležité a slušelo to všem,hlavně těm nejmenším.
Alena Tollarová
15.11.2015 15:29
Fotografií je u článku velmi málo. Kvůli vám, milé malé i velké modelky, jsem se zaregistrovala a pokusila se vložit své první krátké video na youtube. Jestli se mi to podařilo si můžete ověřit zde: https://www.youtube.com/watch?v=UkH1FI6xJJo .
Dagmar Bartušková
14.11.2015 03:38
Na Marjánce bylo skvěle. Obě části přehlídky byly nádherné, modelkám a dětičkám to velmi slušelo. Nádherná atmosféra, a společnost těch, se kterými jsem se ráda ten večer viděla a příjemně pobavila.
Lidmila Nejedlá
14.11.2015 01:02
Dámy, byly jste skvělé, pozdravuji Marušku Kolací s vnučkou, Marii Magdalenu, Hanu Lancovou a ostatní, s kterými se určitě uvidím. Bylo příjemné, posedět v tak přátelské atmosféře. Tak příště.
Hana Lancová
13.11.2015 22:16
Před hodinou jsem dorazila domů a hned si otevřela portál. Byla to velmí pěkná přehlídka v krásném prostředí, kam bych se jinak nedostala. Děkuji za milou společnost Alence T., Áje B., Evičce M., Vandě B., Máří Magdaleně a Elence Z.
Miroslava Matoušková
13.11.2015 20:34
O výjimečný večer se z velké míry zasloužila i naše milovaná vnoučátka, některá s malou dušičkou, jiná bezstarostně předvedla modely, které dotvořily dobovou atmosféru.
Děkuji, za obětavou práci Daniely Havlasové a všech zručných profesionálů, podílejících se na tomto večeru.
Děkuji také za nafilmování a nafocení přehlídky našimi kolegyňkami, za pochvalu paní Evy Balůchové (má u mě panáka), za podporu mých
kamarádek,(kterým ho musím taky koupit jinak by nepřišly), za krásnou hru na klavír vnukem naší kolegyňky a závěrem přeji také brzké uzdravení Aničce.
Miroslava Matoušková
VANDA Blaškovič
13.11.2015 19:46
Dobrý večer, byl to krásný zážitek včetně setkání s prima lidmi. Ovšem nejkrásnější byly dětičky. Vše se zvládlo tak, jak mělo být. Bez nervozity, konfliktů, prostě v pohodě. MM, kabátek Ti moc slušel, asi jako nám všem...:)) Děkuji všem zainteresovaným na této přátelské pohodě. Hezký večer!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA