Krásný, dojemný módní 
podvečer Na Marjánce

Krásný, dojemný módní
podvečer Na Marjánce

13. 11. 2015
i60.cz Modelky
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(1.5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Vracím se ještě na Marjánku. Byl tam fotograf z MfDnes a říkal, že bude reportáž na Ona Dnes. Nevíte někdo, jestli reportáž vyšla?
Miluše Převrátilová
Další fotografie z této velkolepé modní přehlídky najdete na mém profilu: http://www.i60.cz/moje-fotky.html?id_galerie=2123
Alena Várošová
Akce jako vždy se podařila,což je důležité a slušelo to všem,hlavně těm nejmenším.
Alena Tollarová
Pro zájemce ještě kousíček zde: https://youtu.be/JccmB20OHyM
Alena Tollarová
Fotografií je u článku velmi málo. Kvůli vám, milé malé i velké modelky, jsem se zaregistrovala a pokusila se vložit své první krátké video na youtube. Jestli se mi to podařilo si můžete ověřit zde: https://www.youtube.com/watch?v=UkH1FI6xJJo .
Dagmar Bartušková
Na Marjánce bylo skvěle. Obě části přehlídky byly nádherné, modelkám a dětičkám to velmi slušelo. Nádherná atmosféra, a společnost těch, se kterými jsem se ráda ten večer viděla a příjemně pobavila.
Lidmila Nejedlá
Dámy, byly jste skvělé, pozdravuji Marušku Kolací s vnučkou, Marii Magdalenu, Hanu Lancovou a ostatní, s kterými se určitě uvidím. Bylo příjemné, posedět v tak přátelské atmosféře. Tak příště.
Hana Lancová
Před hodinou jsem dorazila domů a hned si otevřela portál. Byla to velmí pěkná přehlídka v krásném prostředí, kam bych se jinak nedostala. Děkuji za milou společnost Alence T., Áje B., Evičce M., Vandě B., Máří Magdaleně a Elence Z.
Miroslava Matoušková
O výjimečný večer se z velké míry zasloužila i naše milovaná vnoučátka, některá s malou dušičkou, jiná bezstarostně předvedla modely, které dotvořily dobovou atmosféru. Děkuji, za obětavou práci Daniely Havlasové a všech zručných profesionálů, podílejících se na tomto večeru. Děkuji také za nafilmování a nafocení přehlídky našimi kolegyňkami, za pochvalu paní Evy Balůchové (má u mě panáka), za podporu mých kamarádek,(kterým ho musím taky koupit jinak by nepřišly), za krásnou hru na klavír vnukem naší kolegyňky a závěrem přeji také brzké uzdravení Aničce. Miroslava Matoušková
VANDA Blaškovič
Dobrý večer, byl to krásný zážitek včetně setkání s prima lidmi. Ovšem nejkrásnější byly dětičky. Vše se zvládlo tak, jak mělo být. Bez nervozity, konfliktů, prostě v pohodě. MM, kabátek Ti moc slušel, asi jako nám všem...:)) Děkuji všem zainteresovaným na této přátelské pohodě. Hezký večer!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%