Babiččina klasika: Ořechová bábovka
11. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miluše Hasenohrlová
12.11.2015 19:49
Elen, právě jsem dopekla ořechovou bábovku podle Tvého receptu.Je vynikající !!!!Ořechů se letos urodilo hodně a tak bude častěji :-)Zdravím tě.
Zuzana Pivcová
12.11.2015 15:00
Nepochybně bych se dřív Tvou bábovkou nacpala. Ale od konce května už žádné pečivo a moučníky nejím. Zvolila jsem si to dobrovolně a hlavně ze zdravotních důvodů. Ale všem, kteří na ni mají chuť a nemíní se stravovat jako já, ji moc přeji. :-))) Vypadá krásně.
VANDA Blaškovič
12.11.2015 11:20
Ahoj, Eleno! Bezvadný recept, ani nevíš, jakou mi udělal radost!! Dnes je překrásný, slunný den, tak přehlídka bude určitě bez kazu. Již se s vnučkou připravujeme a těšíme se na ostatní. Naše Michaelka tam bude mít kamarádku Vivi. Náhody neexistují... No a bábovičku někdy upeču. Díky!
Hana Šorejsová
12.11.2015 10:20
To je prima, já zkusím tu tvou s jablkem, já jsem v posteli s chřipkou, sklátilo to celou naši rodinku. Ale bábovku s jablíčkem upeči . Díky.
Elena Valeriánová
11.11.2015 17:04
Právě jsem dala bábovku do trouby, zítra přijede syn, tak ať máme je kávě. Hanko, tu Tvoji vyzkouším příště. Teď nemám doma potřebný jogurt. Díky jablku je i tato "nedusivá".
Alena Várošová
11.11.2015 14:47
Eleno,teď by se mi jenom dílek bábovky hodil ke kafíčku.Musela jsem se spokojit s oplatkem.Také dělám ráda bábovku,ale tvarohovou.Od oka jsem nikdy bábovku nedělala,ale kyndutétěsto jak píše Eva po paměti,nic nevážím.ANI JÁ BYCH RECEPT NA KYNUTÉ TĚSTO NEDOKÁZALA V DKG POPSAT.To jsme my staré,vlastně zralé kuchařinky.Tak děvčata dobrou chuť a děkujeme Eleně za bábovku:byla mócc dobrá
Eva Mužíková
11.11.2015 12:38
No vida, další typ. Přiznám se, že bábovku jsem si nikdy neriskla dělat od oka, ale kynuté těsto, to dělám snad po slepu a vždy je skvělé. Dokonce bych ani nedokázala někomu jaké množství všeho dávám napsat.. prostě každý umíme něco... a je dobře, že si tu takto děláme chutě....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA