
Tradiční štědrovečerní
rybí polévka
16. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
16.11.2015 21:20
Takhle hutnou polévku bych si dala jako samostatné jídlo, rozhodně ne ve spojení s bramborovým salátem a kapřím řízkem. Dělám rychlou a lehkou, nejraději jen z kapřích vnitřností, kořenové zeleniny a tolika mandlemi, kolik bude stolovníků + jedna navíc, s osmaženými chlebovými kostičkami, po které dostaneme tu správnou chuť na rybí pokračování. :-)) Problém nastane, když dva pěkní kapři jsou plní tuku a nemají ani mlíčí, ani jikry. Už se nám to stalo. Nějací vyšlechtění vánoční. :-(
Eva Mužíková
16.11.2015 20:27
Mňam...... Tak to jsi mne Radku namlsal, takováto polévka je přímo skvost. Já jsem kdysi, když jsem jí vařila asi po druhé neodstranila ty žábry. Vše jsem vylila, jak to bylo opravdu nahořklé. Navodil jsi zde krásnou předvánoční atmosféru, ještě kdyby tak za okny chumelilo, byla by to parádička....
Alena Tollarová
16.11.2015 20:06
Teda Radku, Ty už mě strašíš vánocemi a rybí polévkou? Ale je to pravda, už taky mám pár drobností v šuplíku. Polévku děláme podobně a jím ji jen jednou za rok. A ještě - Ty nemáš žádnou fotku Vaší polévky? To by se fotografovi stát nemělo! :)))
Zuzana Pivcová
16.11.2015 19:49
Mluvíš mi z duše, Radku, je vidět, že přece jen jsem byla z blízkého kraje, tam to, co jsi jmenoval, včetně vinných klobás, zkrátka patřilo na štědrovečerní stůl. A vlastně patří dodnes. :-)
Alena Várošová
16.11.2015 19:44
Děkuji za nabídku.určitě rybí polévka vzbuzuje u lidí co mají rádi ryby už teď chuť a nemusejí čekat do Štědrého dne.U nás jaksi ryby nemusí být a povévka už vůbec ne.Nahrazujeme ji zelňačkou .Dobrou chuť všem,ať si pochutnají na tom co každému chutná a díky pro sousedku za recept.
Alena Vávrová
16.11.2015 18:14
I když obliba rybí polévky nejde napříč celou rodinou, já ji mám ráda a vařím ji skoro stejně. V pátek jsem si na rybích hodech dala rybí polévku Bezdrev s knedlíčky z rybího masa a byla také výborná.
Elena Valeriánová
16.11.2015 17:28
Ta nebude mít chybu. Mám hrozně ráda ryby a kapr je můj oblíbenec, dokonce mám ráda i jelce a ten má kostí snad ještě více než kapr. Rybí polévku vařím, ale pouze z kusu ryby od ocasu. Jinak tam dávám, tak jako Ty Radku, stejnou zeleninu a kořením muškátovým oříškem a zelenou petrželkou (poslední roky přímo ze záhonu).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA