O auře stromů aneb Z knihy
Štěstěnky z Méčné dráhy

O auře stromů aneb Z knihy
Štěstěnky z Méčné dráhy

7. 11. 2015
knihy Moje próza stromy
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lubomír Müller
Děkuji ještě jednou všem za komentáře. Vando, už se také těším na Tebe, čtenářku. Také na Zuzanu (děkuji Vám za krásná slova), která si knihu objednala. Ke knize Štěstěnky z Mléčné dráhy mám hodně osobní vztah (nejenom jako autor), ale to poznáte až vy, čtenáři. A moc bych si přál, abyste si i vy vytvořili k ní osobní vztah, protože téma života, které jsem tam zpracoval, se dotýká každého z nás bez výjimky. Pro všechny, kteří by knihu chtěli, je stále možnost si ji objednat na webových stránkách, uvedených za článkem. Děkuji. ♥
VANDA Blaškovič
Lubomíre, upřímně se těším na pokračování v knížce. Již se tetelím a cítím pozitivní energetické otisky. Děkuji Ti.
Hana Rypáčková
Ráda čtu o stromech, jsou to naši přátelé od nepaměti.
Zuzana Pivcová
Vážím si na Vás, pane Lubomíre, kromě jiného i toho, že ač jste vzdělaný a duchovně založený, necháte se obohatit dalšími lidmi, v tomto případě Maruškou, kteří by pro jiné byli třeba na nižší úrovni. Dokazujete sobě i nám, že vždy je ještě možno se učit. Také jsem v životě poznala někoho, kdo neskonale rozuměl přírodě a přírodním a dalším neobvyklým silám, ačkoliv pro jiné to byl zanedbaný podivín. Stromy jsou nádherné a doslova se i přes drsnou kůru nabízejí, aby je člověk objal a pohladil. Spatřuji v tom trochu analogii sama se sebou. :-) Děkuji Vám.
Jana Šenbergerová
Nádherná ukázka z knihy. Oslovila mě stejně, jak mě oslovují stromy. Jejich auru nevidím, ale jejich energii vnímám a občas s nimi sdílím svoje myšlenky. Nevím, jestli stromy "myslí", ale vím, že komunikují, a to nejen mezi sebou. Jenže kdo by naslouchal stromům, když neumí naslouchat lidem? Na vaše krásné fotografie stromů nedokážu reagovat slovy, protože neumím vyjádřit pocity, které ve mně vyvolávají.
Alena Várošová
Moc zajímavé čtení a vlastně mnoho,co tu píše pan Lubomír jsem vůbec nevěděla a také jsem se o to nezajímala.Obrázky,.fotky překrásné,ne amaterské,zvláštní něco je v nich skryto síla,láska,budoucnost.Jako od profesionála na mne působí,včetně článku,vždyť je pan spisovatel.Děkuji.
Jarmila Komberec Jakubcová
Článek jsem četla několikrát a musím napsat, že mně mluví z duše. Já již asi 15let jezdím do svého rodného města Klatovy, kde v parku jsou obrovské vzrostlé duby. Každý rok k jednomu z nich chodím, poprosím o energii a utrhnu si tři listy ze stromu. Po roce opět listy vrátím a poprosím o nové.Věřím, že mi energie z nich pomáhá celý rok.
Lubomír Müller
Dobrý a pěkný den všen čtenářkám a čtenářům. Můj článek je jen kousekm textu z knihy Štěstěnky z Mléčné dráhy, která zanedlouho vyjde a já věřím, že by vás zaujala celá. Tenhle článek o auře stromů jen něznačuje poetiku vyprávění celé knihy, která je o tak nějak hledání "tajemství života". nejsem odborník na aurická pole, jen jsem se setkával s lidmi, kteří věděli víc než já a snažil se od nich učit. Paní Jitko, ptáte se o předávání a proměně negativní energie skrze stromy u človkě zemských znamení, tedy Býka, Pannu a Kazoroha. Stromy jsou nejen plícemi Matky Země, ale i továrnou na pozitivní energii, kdybych to měl takto vyjdářit. Stromy ovlivňují, vylaďují človkěa mnoha způsoby - vzhledem, barvou, vůní, zvukem, dotykem. Lesy proměňují sluneční záření na jakési "světelně-vzdušné morfium", které má na náš organismus blahodárný vliv. Ale asi tak jednoduché to nebude, že by negativně naladěný (zlý, nepřející, žárlivý, hrubý....) člověk objal strom a hned se své negativity zbavil, strom ji přetransformoval skrz zemi do vesmíru. Negativita člověka je většinou v člověku hluboce zakořeněna a odstranit ji je práce na sobě samém, většinou dlouhodobá práce s proměnou svého myšlení. Ale stromy mohou pomoci, pokud člověk věří, že mu pomohou. Paní Ivano, k Vašemu postřehu - staré x nové - a aurické vyzařování (vyzařování energie). Staré věci mají jistě mnohem více vstřebané energie od lidí a prostředí, ale jako každá energie, buď s časem sílí nebo vyprchává a proměňuje se v něco dalšího. Záleží na našem naladění. Někomu staré věci říkají víc, protože má k nim emocionální vztah. K novým si teprve tento vztah hledá. Ale nové věci mají silné anergetické pole, většinou ještě nenarušené. Ale opět záleží na citlivosti člověka tohle vnímat. je to jen na něm.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%