Mějte se krásně, listopadově

Mějte se krásně, listopadově

4. 11. 2015
Moje próza příroda vzpomínky
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Elen, já mám ráda každé roční období, podzim nevyjímaje. Zrovna dnes jsem se toulala s Bertíkem sluníčkem prozářeným barevným lesem, zastavovala se a vnímala tu krásu. Mám zde v parku svůj buk, u kterého se vždy na chvilku zastavím, položím na něj dlaně a čerpám z něj tu úžasnou sílu....Dík za hezké povídání a fotečky
Alena Vávrová
Nejdříve babí léto a pak podzim - pokud se vydaří počasí - tak je to po jaru moje oblíbená doba. Letošní podzim je pro mne ve všech směrech vyjímečný a jsem za to vděčná. Hezky jsi to Elenko sepsala a doplnila skvělými fotkami.
Zuzana Pivcová
Jsem ráda, že se dokážu mít i krásně listopadově. Moje maminka byla také Beranka jako já a milovala jaro. O podzimu vždy říkala, že na ni všechno padá. Když už byla na smrt nemocná (už to bude 40 let), vezly jsme ji autem pokusně k léčiteli. Byl podzim a ona se najednou podívala ven a řekla: Ta příroda je i teď tak krásná, že by byla škoda to všechno opustit... Dožila se ještě jara a pohřbily jsme ji na její narozeniny. Dnes jí rozumím ještě daleko víc než tenkrát. Život je krásný ve všech ročních obdobích. Díky, Eleno.
Soňa Prachfeldová
Listopadové, leč hezké vzpomínání a fotky prima.
Naděžda Špásová
Také nemám ráda listopad. Mám vždycky pocit, že odchází nejvíc lidí, blíží se vánoce a zase si budu říkat, už aby byl březen. No, přežili jsme horší věci, zvládneme i tohle. Aspoň si konečně přečtu Epochy, které se mi nahromadily. Jako obvykle moc hezké fotky i článek.
Hana Šorejsová
Hezké ! Vloni mi ve stejnou dobu vyšel článek podobně laděný - Listopadové zastavení.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%