Moje říjnové poohlédnutí
1. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
4.11.2015 08:49
Díky Lidmilko , chyb mám nepočítaně , ale to prozrazuji jen Tobě :-)
Lidmila Nejedlá
3.11.2015 18:42
Milá Soňo, moc hezký článek a pastva pro oči u fotografií. Tvé informace mají široký záběr stejně, jako Tvoje energie. Jsi takové nesobecké, milé sluníčko, které hřeje hlavně pro ostatní. Díky.
Soňa Prachfeldová
3.11.2015 08:22
Díky Radku, vyřídím pozdrav, do divadla nechtěl, na rozhlednu nechtěl, ale jinak svorně šlapem spolu :-), máš pravdu jistí mě v domácnosti, je dobrý !
Radovan Cakl
2.11.2015 21:23
Pěkné fotky, koukám, že sis říjen hezky užila. Na tom pohonu má zásluhu i Pepa, co? Pozdravuj od nás.
Soňa Prachfeldová
2.11.2015 18:06
Díky Naďo, jsem celoživotně mezi lidmi a je to až na výjimky fajn.
Naděžda Špásová
2.11.2015 10:23
Soňo, na jaký pohon fungujete? Jste opravdu aktivní a činorodá. Divadlo máme opravdu hezké a vaše povídání a fotky jsou také moc pěkné.
Soňa Prachfeldová
1.11.2015 21:34
Díky děvčata za milá slova. Zuzko, když jsem hodně unavená, tak závidím nic nedělání a koukání na tv od rána do večera, některých penzistů, pak si odpočinu a vše je jinak. A víš jak odpočívám? Dám si v posteli sudoku .Hanko Bořeň je blízko, vynikne víc zdálky, je dost strmý a kamenitý na výstup . Jarmilo J. díky, opravdu není na tom co dělám nic zvláštního. takových nás je! A na i60 obzvláště , každý zde je v něčem dobrý a originální !
Hana Rypáčková
1.11.2015 21:07
Soňo, hezký říjen jsi prožila.I ostatní měsíce budou jistě pozoruhodné.Obrazy -fotky z výstavy jsou nádherné, umíš. Ten vrch Bořeň máš blízko? Středohoří je krásné...
Jaroslava Handlová
1.11.2015 20:40
Soňo, gratuluji k výstavě. Moc se mi líbí fotka "Hradní víla".
Přeji Ti hodně sil do všech dalších akcí, ať se Ti dobře daří! Čus.
Jarmila Komberec Jakubcová
1.11.2015 19:24
Krásné fotky a i vyprávění.Přeji aby listopad i Soničko přinesl hodně aktivit. Máš můj velký obdiv co všechno dokážeš.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA