Moje říjnové poohlédnutí
1. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
1.11.2015 19:12
Myslím, Soňo, že Ty sis doteď ještě neodpočinula nikdy!? Lidi Tvého typu odpočívat nedovedou a asi ani moc nechtějí. Při vitalitě je drží právě veškeré aktivity. A Ty máš k tomu ještě dar ty veškeré aktivity zprostředkovat ostatním. Ano, a podobně jako Elena a některé další umíš vyhledat a pořídit krásné záběry.
VANDA Blaškovič
1.11.2015 18:30
Soňo, ta veliká budova vlevo od Intru je Stavební fakulta. Tedy myslím. Potvrdí mi to někdo? Soňo,na Petříně jsem byla shodou okolností včera! Překrásné.
Soňa Prachfeldová
1.11.2015 18:19
Vando foceno z rozhledny v zoo. A musím se přiznat s ruměncem v tváři, že jsem ještě nebyla na Petříně. Příští rok tam musím !
VANDA Blaškovič
1.11.2015 18:09
Jaro, Větrno, Šeření - krásné fotky, Soňo! A i Internacionál je skvělý, foceno z Petřína?
Eva Balúchová
1.11.2015 18:03
Už mám taky nasušenou zeleninu.
A z fotek bych si vybrala Večerní scénérii.Snad si název pamatuji dobře.
Soňa Prachfeldová
1.11.2015 17:54
Evko B. výstava má již tradici, ještě za mého působení. To jsem ji organizovala, ale teď se mohu i účastnit :-)))Zítra něco nafotím i dílka ostatních vystavujících a dám do placu,
Soňa Prachfeldová
1.11.2015 17:50
Alen - krása nesmírná a divadlo taktéž. Jezdíme hodně do Mostu, tam je takové moderní, bez tradice. Ty bláho, to je fuška, dvě mísy a 1,5 sklínky - také jsem namalovala stříbrné srdíčko a vnučka úpěla - babi ??? No to kouřící je ledvická elektrárna - ano je dominantní a v protikladu s přírodou to vypadá dobře. A neboj, nadechuji a vydechuji při józe.
Alena Tollarová
1.11.2015 17:39
Soňo, koncert v ústeckém divadle musel být nádherný. Už jsem tam docela dlouho nebyla, asi bych měla mrknout na program. A doufám, že zelenina se Ti podaří. My taky zeleninujeme a zapsali jsme si tentokrát váhy, takže hlásím, že poměr seschnutí je 1:7. A věříš mi, že se mi nejvíc líbí fotka kouřících komínů? Je taková ... z jiného ranku ... A sem tam taky vydechni! :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA