Jaká je moje roční bilance
působení na portálu i60.cz
30. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
29.10.2015 20:00
Vando, já tedy technický typ nejsem ani omylem, ale dobře, tu statistiku si teda asi udělám taky.
Květoslava HOUDKOVÁ
29.10.2015 19:28
Milá Vando - osobně jsme setkaly v Letňanech a jsem ráda, že i Ty se zabýváš statistikou působení na "í"čku. Moje "statistika" se týká pouze článků - fotit nemám čím a ani bych neuměla vkládat. Ke článkům mi vhodnými obrázky vypomůže redakce - díky. Počet přečtení/klikání zaznamenám zase až po skončení letoš.roku. Ale taky by mne moc potěšila možnost stornovat ty články, které dávno už ztratily aktivnost = tzv. jim "propadl úmrtní list".
Eva Mužíková
29.10.2015 19:19
Vando, mne u Tebe nepřekvapí snad už nic, kde Ty na ty nápady chodíš? Ale tím nechci říci, že mne článek nezaujal - naopak, přečetla jsem si jej pozorně celý. Přeji hodně tvůrčích myšlenek k dosažení 100 000 zhlédnutí.
Jarmila Komberec Jakubcová
29.10.2015 19:14
Milá Vando, mám moc ráda tvoje články, jsou vtipné, věcné a zajímavé. Je dobře, že na portálu jsou uváděny zajímavosti, které jinde se nepublikují.V současné době je "íčko" největší portál pro seniory a právě lidé jako ty ho zajímavým dělají.Přeji ti aby jsi i nadále byla tak pilná v psaní.Občas se sice najde škarohlíd, který tě zkritizuje, ale tím s nenechej odradit.Nás co ti fandíme je určitě víc,
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA