Pozvánka na 7. českou Wikikonferenci

Pozvánka na 7. českou Wikikonferenci

29. 10. 2015
Wikipedia
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Vladka Steinová
P.Houdková, Konference pro seniory na základě kurzů pro seniory a Konference výroční, jsou dva rozdílné pojmy.VlaN.
Květoslava HOUDKOVÁ
Vladko Nov. - zmiňovala jsem opravdu "Konferenci pro seniory" (kde mezi dalšími řečníky vystoupil i zástupce Wikipedie) - takže žádná mylná informace mnou uvedena nebyla.
Radek Otáhal
Ď za adresu
Vladka Steinová
Paní Houdková, musím opravit Vaši mylnou info, kterou zde, pod mým článkem uvádíte. Žádná jarní konfernce Wikipedie nebyla, asi jste si to zaměnila s kursy pro seniory. 6.česká konference Wikipedie byla 29.11.2014 v Brně. Krátce jsem o tom loni informovala na chatu, ale bez odezvy. Děkuji Vladka N.
Květoslava HOUDKOVÁ
Dnes jsem se zaregistrovala k účasti po oba dny. Sobotního večírku se však nezúčastním. Jet večerní MHD a čekání na autobus zpět domů = NE - to bych riskovala osob. bezpečnost v -pro seniory- dost nebezpečné Praze!
VANDA Blaškovič
Vladko, kdo jiný by mohl napsat takovou zajímavou pozvánku nežli Ty! Zajímavé, děkujeme!
Květoslava HOUDKOVÁ
Už od jarní Konference pro seniory o Wikipedii také uvažuji. Je fajn, že W-konference je v sob., neděli = nemusím odříci "psí MŠ" , zaregistruji se a zúčastním. Pak sem napíši aspoň "stručné hlášení".
Zuzana Pivcová
Konference bude určitě velmi zajímavá. Už jsem si několikrát říkala, že bych zkusila pomáhat s Wikipedií, zprvu spíš s překladem některých informací do češtiny než pomocí vlastních vědomostí. Ale zatím mám dost co dělat jinak. Určitě poreferujte!
Jana Šenbergerová
To vypadá na zajímavou akci. Doufám, že se účastníci s námi podělí o své postřehy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%