Vědci zařadili uzeniny
na roveň cigaretám
26. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
27.10.2015 08:01
Taková "vědecká" bádání jsou úplně k ničemu. V ČR by rakovina nehrozila z konzumace uzenin, ale hrozí z toho, CO kdo do uzenin NAMELE a spoustou "e" pak překrývá!! Zřejmě časem "vykoumají", že škodí i ty hnusné hamburgery a jiné "pochoutky" - fuj !!
Zdeněk Horenský
26.10.2015 18:30
Agentury došly k závěru: Ony mohou, to objevily zázrak. Naši předkové uzeniny běžně konzumovali, i když určitě v menším množství než se děje dnes a v naprosto nesrovnatelné kvalitě. A v jejich době uzenáři prodávali uzenky, ne nekvalitní zmetky jako dnes je běžné. Dnes furt někdo nad něčím bádá, jednou je špatné sádlo, potom zase máslo a přístě zase něco jiného. Takové jejich vědecké bádání je k ....,
Naděžda Špásová
26.10.2015 16:47
Tak nevím, jak se k tomuhle článku postavit. Asi čelem. Byla jsem, jsem a budu konzumentem masa, uzenin a slaniny. Nevěřím, že je to nezdravé a nekvalitní. Jak řekl pan Kopecký o alkoholu, že podávaný v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství, tak to vlastně platí o všem, co děláme. Samozřejmě, že je to nadsázka, ale pěkná.
Vladka Steinová
26.10.2015 16:14
Máte pravdu, ale jak krásně a lákavě nám tyto uzeniny nabízejí! Znám však několik lidí, kteří nejedli toto maso a přesto onemocněli rakovinou tl.střeva.
Jarmila Komberec Jakubcová
26.10.2015 15:25
Asi odborníci mají pravdu, protože k uzeninám všeho druhu mám odpor a asi tak 20let je nekupuji. Dříve jsem je jedla, ale jen málo.V 90letech se výroba uzenin hodně zhoršila a špekáčkům říkám "rakoviňáky".
Zuzana Pivcová
26.10.2015 14:38
Většinou jsou uzeniny tak lákavě ochucené, že se stávají obdobnou drogou jako cigareta. A vzpomínám si, že již dávno nežijící vynikající léčitel, pan Josef Zezulka, který jako jeden z mála uměl dostat lidi z rakoviny, řekl mimo jiné, že jeho pacient nesmí sníst ani gram uzeniny.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA