Za modelkami do Letňan
25. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
20.11.2015 17:38
Když už jsem se to naučila, tak jsem vložila ještě třetí video natočené mým manželem s modely Savolis. Pro zájemce tedy: https://youtu.be/vwjdCEEArus
Alena Várošová
26.10.2015 15:10
Eleno,moc dobrá připomínka k poslední větě a Zuzce samozřejmě patří velký dík.
Elena Valeriánová
25.10.2015 22:22
Já bych chtěla poděkovat Zuzce a všem, co urychleně zpracovali fotky a videa a nám, kteří jsme z různých důvodů nemohli být přítomni,tak přiblížili úžasnou atmosféru přehlídky. Mnozí mladí by si z nás měli vzít příklad a hledat cesty, jak to či ono udělat a ne hledat důvody, proč to nejde.
Zdena Florjánková
25.10.2015 22:00
Majka Kolací je úžasná, krátká.ale úžasmá - v jednoduchosti je krása a o tom to je :))
Eva Mužíková
25.10.2015 19:42
Vše již bylo řečeno... ale přesto dodávám, že jsem byla nadšená z obou videí. Fotky jsou super, ale živé modelky, to byl zážitek. Alenka T. je sluníčko, její přirozenost, úsměv na tváři a zřetelné nadšení z chůze po "molu" - to mne opravdu potěšilo. Áje ten účes velmi slušel, předvádění modelů úžasné. Všem vám to děvčata moc a moc slušelo . Díky Zuzko za zprostředkování...
Eva Balúchová
25.10.2015 18:33
Tak jsem si znovu prohlédla fotky,všechno oblečení se mě moc líbí.Už znám Alenu,Áju,z fotek i Máju a Marcelu.A jsem ráda,že jsem poznala i Marii Kolací.Pro mě nová tvář.
Mája Abrahámová
25.10.2015 16:46
Hezký nedělní podvečer všem včerejším modelkám, našim příznivcům, ale hlavně Danielce Havlasové, která nám připravila odpoledne, na které nezapomeneme. Díky její profesionalitě, skvělé organizaci, všestranné pomoci a podpoře, jsme měly možnost zažít něco mimořádného, vzrušujícího a emotivního! Velké díky patří také všem, kteří pohotově zachytili atmosfétu jak na mole, tak i v průběhu celého dění okolo. Snad jsme ukázaly, že i ve zralém věku lze jít módě vstříc.
Alena Várošová
25.10.2015 12:14
Jo a taky se mi líbí moc paní Marcela s tím rozevlátým nažloutlým šátkem ,úplně ji to rozzářilo.
Dagmar Bartušková
25.10.2015 11:01
Moc vám všem děkuji za tak příznivý ohlas, ani nevíte, jak si toho ocenění vážím. Velký dík patří kadeřnictví Klier, kde má představa o účesu byla splněna na 1*. Velký dík patří dámám p. Dáje Havlasové a Eleně Zajíčkové, které se o nás v zákulisí stanu pečlivě staraly. Nebylo tam k hnutí, a hlavně nám všem chybělo zrcadlo. Ale přehlídka i bez něj dopadla nádherně. Náležitě jsem si jí užila. Úžasná atmosféra, bezva kolegyně, žádná zášť! Velké díky všem fotografkám -zejména p. Převrátilové, a fotografům za krásná fota a natočená videa. A velké díky za to, že jsem na této MP tak krásné modely mohla předvádět.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA