Zelí srdce rozveselí aneb
Proč bych si nekoupil Hyundai

Zelí srdce rozveselí aneb
Proč bych si nekoupil Hyundai

25. 10. 2015
Můj příběh zelenina
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
Milý pane Raško /či Honzo ?/,sbíhaly se mi sliny po celou dobu četby!Ať žije a bublá kyselé zelíčko! mm
Jarmila Komberec Jakubcová
V Plzni mám kvalitní "křimické zelí", které ráda kupujia v Křimicích kde se jak pěstuje tak i pak vyrábí si kupuji "zelnou vodu".Je to výborné na pročištění organismu.Jinak z čínského zelí si dělám kimči podle receptu korejců.Jím ho celou zimu a slouží i jako příloha .Prý v každé korejské domácnosti musí toto zkvašené zelí být. Ale korejský automobil Hyundai nevlastním a ani nechci.
Hana Šimková
Tak vám trochu všem závidím a sbíhají se mi sliny na to vaše zelí. Jelikož jsem původem pražačka tak jsem to nikdy nezažila , ani neviděla, ani jsem takové zelí neochutnala. Bohužel už ani nezažiju, ani neochutnám.
dagmar novakova
Od soboty už mi také bublá v hrnci
Zdenka Jírová
Kdysi jsme také nakládali zelí, bylo výborné. Měla jsem ráda i sudové zelí z prodejen, kam jsme si jej chodili kupovat do přinesené sklenice. Nebylo ničím upravované, dalo se jíst syrové.Krámek byl přes ulici našeho ústavu, kde jsem peacovala, tak jsme si ho dávali ke svačině. Kde ty loňské sněhy jsou...
Alena Vávrová
Ilustrační foto neřešme, samozřejmě, že je to růžičková kapusta ;-).
Eva Mužíková
Také jsem si Alenko T. myslela, že je to růžičková kapusta, nejsi sama....
Eva Mužíková
Při čtení článku a následných příspěvků se mi začaly sbíhat sliny.... Ta jablíčka jsme do zelí také dávali, měla skvělou chuť. Nyní si dělám pro sebe již jen čalamády a několik sklenic zelí s křenem... jo, bývaly to časy, také jsem je prožívala jako malá holka každoročně....
Alena Vávrová
Není zelí, jako zelí, některý je zelíčko... :-))! Joj, také jsme krouhávali a pěchovali. Měli jsme rádi i zelí bolehošťské z VČ. Dneska už není odbyt, rodinka se rozlítla a není hlavně, kdo by ho do toho soudku "naboxoval". Soudek zahálí ve sklepě. Ale takovou zelňačku, nebo couračku, tu vařím v tom největším hrnci, co mám a všichni se na ní slítnou jako vosy na bonbón.
Zuzana Pivcová
Tady jsi skutečně nezapřel svou přátelskou moravskou duši, je v tom hodně z toho, co Tě dělá lidem blízkým. Totiž, že si na nic nehraješ. A kysané zelí bych si dala, velmi mi ho už před lety doporučovala lékařka z Institutu celostní medicíny.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%