Příběhy z masážního
salonku: Učitel sexu

Příběhy z masážního
salonku: Učitel sexu

28. 10. 2015

Starší, prošedivělý elegán žádal v našem salonku celkovou masáž. Než se však začal svlékat, otevřel si kufřík, začal vytahovat nějakou literaturu. Že by si kontroloval nějaký studijní materiál? Třeba je to nějaký profesor a jde ještě na nějakou důležitou přednášku.Čekala jsem tedy, až si literaturu srovná, zavře do kufříku a začne se konečně svlékat.

Ale ouha! Pán literaturu otevřel a mně dal k nahlédnutí. Já jsem s překvapením zjistila, že je to literatura velice choulostivá, ba lechtivá. Pomyslela jsem si, že je to nějaký úchylný prodejce a chce mi to nabídnout ke koupi.

Mýlila jsem se však velice, neboť pán mě, osobu pokročilého věku, chtěl zasvěcovat do sexuální výchovy. Rozevřel na obrázkové stránce a hodlal  začít s vyučováním. Lehce jsem naznačila, že už leccos znám. Nevěřil a chtěl mě otázkami zkoušet. Byla jsem tak vyvedená z míry, že jsem mu na několik odpověděla a myslela, že jsem tím ukojila jeho zvědavost.

Při masáži mě začal zkoušet z anatomie mužského  těla. To už jsem nevydržela a řekla mu, že jeho anatomie není až tak přitažlivá, abych si ji brala v paměť, a silně jsem zvýšila tepání okraje širokého svalu zádového.Trochu se uklidnil, ale vzápětí se začal zajímat o můj sexuální život. Odpověděla jsem silnou masáží plochou dlaní a závěrečným hnětením masáž ukončila. Pak jsem ho vyzvala, aby rychle opustil masážní lůžko a posléze masážní místnost, než mu jeho sexuální zvědavost zchladí můj přítel, který pracuje vedle v místnosti.

Lehce se podivil mé nepřizpůsobilosti, ale raději zaplatil zvýšenou cenu a odešel. Toho zvrhlíka jsem tedy nepotěšila, a to bylo dobře, protože se už nikdy neukázal.

Přečíst si můžete také:

Příběhy z masážního salonku: Shnilá jablka
Příběhy z masážního salonku: Starý mládenec
Příběhy z masážního salonku: Chameleon
Příběh z masážního salonku

Můj příběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Kozel nechutný.
Lidmila Nejedlá
Starší prošedivělý elegán? Asi se vytahoval. A Vy, Hanko, jste se zachovala taktně a já Vás obdivuji.
Jarmila Komberec Jakubcová
Netušila jsem co všechno se může při běžné masáži stát a co jsou někteří jedinci vymyslet.Chlapi jsou asi tak trochu úchyláci.
Alena Tollarová
Chudáček malej, tak se těšil, a ono nic ... dobrý, těším se na další příběh.
Zuzana Pivcová
Pokud měl jen řeči, bylo to sice asi protivné, ale ještě ne útočné. Určitě si, Hanko, necháváš ty špeky na konec! :-)))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 50. týden

Blíží se vánoční svátky a s nimi návštěvy v rodinách, u známých, a také jiné společenské události. A tak si tentokrát vyzkoušíme, jaké máte znalosti z etikety.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jak nákladné budou vaše letošní Vánoce - kolik zhruba utratíte za dárky, jídlo atd.?

Do 3 000 korun

21%

Mezi 3 000 - 6 000 Kč

19%

Mezi 6 000-10 000 Kč

20%

Přes 10 000 Kč

21%

Nevím, neumím to odhadnout

18%