Reklamovali jste někdy zájezd?
Aneb Zakynthos, díl 2.
24. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
27.10.2015 08:40
Díky všem za příspěvky. Toto nebyla levná dovolená, naopak - byla nejdražší, na jaké jsme byli a možná i proto jsem byla tak "naprdlá". Alexandria přece není žádná pochybná levná CK. Já vím, že takový Černý Petr je v každém hotelu a o oblíbenosti tohoto hotelu svědčí i to, že byl opravdu plný až po střechu a nebylo za co vyměnit. No vidíte, vy kdo jste měnily pokoj, reklamovaly jste, ani o tom možná nevíte. Cestování zdar!
Elena Valeriánová
24.10.2015 21:09
Nejhorší zkušenosti máme z loňské dovolené z Albánie. Ale o tom jsem už několikrát psala. Hned po příjezdu jsem vymazala kontakt CK Kovotour z počítače a jejich nabídky padají přímo do spamu. S touto cestovkou nikdy více. Zájezd jsme ale nereklamovali. Letos v Bratislavě jsme také museli měnit pokoj. Měli jsme zaplacený balkón a místo něj jen francouzské okno. Dobře, že jsi se s námi o svou zkušenost podělila, je dobré vědět, na co máme právo.
Zuzana Pivcová
24.10.2015 19:33
Prvně jsem nalítla tuniskému majiteli cestovky, ale o tom jsem psala v příspěvku Zachránil mě osel.... Chtěla jsem to dodatečně reklamovat, ale právě jsem se tehdy dověděla, že se musí na místě s delegátem učinit zápis. Od té doby jsem ještě dvakrát měnila nevyhovující pokoj - v Řecku a na Kypru, ale vždy okamžitě sama přes recepci po příjezdu. Delegátky bych se dočkala až druhý den a to bych tam už musela spát. Jednou jsem dostala pokoj , pod nímž nepřetržitě běžely 2 obří větráky z kuchyně. hluk a vibrace. Podruhé to nebyl pokoj, ale něco jako sklad v přízemí jednopatrové budovy (hotel měl hlavní budovu a několik menších jednopatrových budov), nebyl snad ani vybílený, u stropu vedly trubky, chybělo okno a místo inzerovaného balkonu stál u vchodu (neměl ani práh) na louce, přes kterou chodili všichni lidé, stůl a 2 židle. Že prý to má stejnou kvalitu jako balkon. To už byl vrchol! Jsem si jistá, že některé CK vezmou z hotelu za výhodnou cenu ten největší šmejd, co by si tam turistům z jiných zemí nedovolili dát, a teď je jen otázka, na koho ten "Černý Petr" padne a jestli se domluví či si to nechá líbit. Asi usoudili, že si samotná ženská, tedy já, v cizině bez muže neporadí. Jenže to není můj případ. A totéž radím všem.
Eva Balúchová
24.10.2015 16:04
Byly jsme v Řecku 3 kamarádky a ubytovali nás v suterénu v takovém krcálku,sotva jsme se tam otočily.Tak jsem šla za majitelem a rukama,nohama jsem mu popsala naši situaci.Za hodinu jsme se stěhovaly do krásného velkého bytu s krásným výhledem.
Od té doby říkám,že když jsem se domluvila v Řecku,domluvím se všude:-)
Jarmila Komberec Jakubcová
24.10.2015 12:15
Protože často cestuji musím řešit problémy jak s ubytováním, dopravou či jídlem.Pokud problém nevyřeším sama obracím se na delegáta příslušné cestovky formou sms, abych měla od něj písemnou zprávu.Při posledním zájezdu do Podgory jsme dostaly pokoj plný plísně v suterénu hotelu.Pokoj jsme nepřevzaly, počaly do příjezdu delegátky a ani nejvíc na ni "zabralo", že celou záležitost předám tisku.Po 10min. jsme dostaly nádherný pokoj s výhledem na moře v 6.patře.Ostatních 5 rodin i s dětmi nakonec s dali od delegátky přemluvit a odešli bydlet do pokojů plných plísně.Tak bydlely až do konce zájezdu i když jim bylo slíbeno, že druhý den dostanou lepší pokoje.Ty dostaly Němci.Ale už si nestěžovaly.
Alena Vávrová
24.10.2015 11:10
Tak já tedy nemám vůbec žádné zkušenosti, než ty čerstvě nabyté, ale taky se mi hódně nelíbilo, že jsme od CK "opuchly" o možnost veškerých inzerovaných fakultativních výletů. Jelikož byla destinace našeho pobytu hned po příjezdu vyhlášená za oblast postiženou živelnou katastrofou, tak byla CK z obliga a asi bychom nic nevyreklamovaly. Ke cti delegátky dlužno říct, že vyvinula aspoň iniciativu a dostala nás do zájezdu polské skupiny k Verdonu a dala tip na další 2 výlety ve vlastní režii. Holt jsme byli poslední turnus a taky za lacino, ale měli jsme více než štěstí.
Hana Rypáčková
24.10.2015 10:11
Reklamovaly jsme s kamarádkou dopravu do Itálie u Globtour.Vezli nás ze Strakonic autem /ještě s dvojicí z Plzně/ do Písku a náš autobus tam nebyl, hroznou herkou do Č. Budějovic , tam nás nikdo nechtěl /nebyly jsme na seznamu a měli plno/.Absolvovaly jsme cestu v hrkačce i zpátky, protože delegát nám slíbil lepší autobus a zase přijela rachotina.No dopadlo to tak, že jsme měli cestu zadarmo.Když to vyšetřili, parta autobusáků si vzala do poloprázdného autobusu rodinky a udělali si dovolenou v Itálii.Aby pěkný autobus nechyběl na pendl./Byli tam celý týden s autobusem v kempu /.Asi nám vrátili peníze přes cestovku oni? Dost rychle 2 000Kč. Víckrát se nám to nestalo..Smůla. Alenko, moře bylo pěkné, ne? A za ním jezdíme.Ovšem , nesmíme si nechat nic líbit.
Hana Šorejsová
24.10.2015 09:54
Čedok, ESO Travel, Exim Tours, FIRO-tour, Adventura, FISCHER ty máme vyzkoušené. CK Alexandria nikdy. Je to především o ceně. Lepší někdy vynechat, než objednat levnou dovolenou a nestojí to za nic. Měli jsme asi štěstí, nic jsme doposud nereklamovali.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA