Je libo něco na zahřátí?
Horké mléko s rumem a skořicí
22. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
23.10.2015 17:31
A já ho znám pod názvem Medvědí mléko. S chutí jsme si ho dávali a dáváme po lyžařských tůrách třeba v Krkonoších na Mísečkách. Tam to obzvláště chutná, když je venku fujavice...:)
Vladka Steinová
23.10.2015 17:03
Dobrý podvečer, toto je starý, známý a velmi osvědčený recept.Stačí i horké mléko, rum, med a člověk je hned zdravý.
Hana Šorejsová
23.10.2015 07:47
Elenko, skořici miluji ve štrůdlu a vůně skořice patří především ke krásným vánocům. Ale horké mléko nemohu a ani mléko nepiji.
Miroslava Jachimová
23.10.2015 07:15
Bohužel nic pro mne. Mléko piji, ale ne horké, to mi obrací žaludek. Ostatní ingredience jsou OK. Tak možná si požižlám kousek skořice.
Elena Valeriánová
22.10.2015 21:27
To jsem netušila, že tolik lidí nemá rádo mléko. Já mléko mohu v jakékoliv podobě. Tak brzy těm, co mléko nepijí, ale i těm co pijí, připravím jiný nápoj na zahřátí. Jarmilko, Vy jste labužnice a příště to také zkusím.
Alena Vávrová
22.10.2015 19:00
Skořici mám stále po ruce a dávám si ji do kávy, na chléb s medem, samozřejmě do štrůdlu - a celou ji dávám do svařáčku. Vím, že je to lék.
Hana Rypáčková
22.10.2015 18:00
Skořici hodně používám na zákusky.Ještě mám na jazyku voňavý trdelník....Takový štrůdl vytažený z trouby a bílá káva, nebo čaj, třeba i grog. Ale já horké mléko nepozřu ani v čaji .Ale návštěvy se zeptám a když přikývne, nabídnu pro zahřátí.
Jarmila Komberec Jakubcová
22.10.2015 17:48
Miluji skoro všechny mléčné výrobky a mléko piji všude, nejraději mám černý čaj s mlékem. Nápoj jsem vyzkoušela po návratu ze cvičení a je skvělý. Všem doporučuji. Jen jsem ho trochu vylepšila a přidala jsem trochu sladké smetany. Děkuji paní Elenko.
Květoslava HOUDKOVÁ
22.10.2015 17:44
Nic pro mne: Mléko (studené): vypiji 1 hrneček k "mali-novým" bramborám (= malé nové brambory) s tvarohem. Pak jen zřídka koktejl, v bílé podobě vůbec. A horké?? - nikdy, to bych asi zvracela. Jinak ale mám mléčné výrobky (kromě kysaných) ráda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA