Chcete být milionářem?
se stalo trhákem milénia
16. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Zvadová
26.10.2015 08:10
tuto soutěž mám v mobilu a soutěžím když je čas.Osvědčilo se mi to při povalování se na plážích na dovolených.Stáhnout si jí může každý.Mám velké mezery ve vzdělání a snažím se je doplňovat.Senza
Dagmar Bartušková
18.10.2015 05:15
Tento pořad jsem také sledovala od samého začátku. Pan Čech byl nejlepším moderátorem.
Zdenka Jírová
18.10.2015 00:49
Svou účast v této soutěži na Primě s moderátorem MUDr Šmuclerem jsem popsala ve svém článku "Jak jsem se /ne/stala milionářkou". Prima se seriálem skončila, protože měla finanční problémy s výplatou výher. Sledovala jsem "Milionáře" od začátku, a proto jsem se nechala zlákat v něm i vystoupit. Bylo to vzrušující a velmi poučné i to, jak vypadalo zákulisí pořadu.
Eva Mužíková
17.10.2015 12:58
I já jsem tento pořad ráda sledovala a porovnávala své znalosti se soutěžícími. Nesrovnatelný je AZ kvíz, na který se také ráda dívám a " soutěžím"....
Redakce i60
17.10.2015 09:32
Pan Čech byl prvním hercem, který ochotně poskytl rozhovor našemu, tehdy začínajícímu portálu i60. Nikdy na něho nezapomeneme. Rozhovor najdete zde: http://www.i60.cz/clanek_140_vladimir-cech-toto-obdobi-je-vrcholem-meho-zivota.html#.ViH45ys83fE
Alena Vávrová
16.10.2015 18:22
Moc ráda jsem se na ten pořad dívala, často jsem i celkem úspěšně soutěžila zároveň, ale nikdo by mne tam nedostal. Vlad. Čecha jsem měla moc ráda, i jako průvodce po horách českých.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA