Rožnov a Soláň
17. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
13.12.2015 21:30
Leni,zatím určitě ano,ovšem budeme muset promylset.kde byste nastoupila-Zkuste mi napsat soukr.zprávu,určitě se domluvíme.Hana
Lenka Hradecká
11.12.2015 07:57
Zaujala mě cesta do Švédska a Dánska plánovaná na září 2016. Mohu se přihlásit i když jsem pasivní íčkařka?
Hana Práglová
18.10.2015 13:38
Díky za komentáře a pochvalná slova. Jani,budeme-li plánovat Tatry,určitě dám s předstihem vědět.Zuzko,nejezdíme vždayse stejnými lidmi.Jede ten,kdo má o zájezd momentálně zájem a také občas třeba štěstí a stihne se včas-dřv,než se zaplní autobus-přihlásit.Ale je pravdou,že většinu již celkem dobře známe a také víme,co od koho můžeme očekávat!Jaruš,novinek je tam opravdu spousta.Moc jsem se divila. Mile!!
Jaroslava Handlová
18.10.2015 13:26
V 70.-80. letech bývalo Valašsko častým cílem autobusových zájezdů. Do skanzenu se skupina bez předchozí objednávky, vyřízené v dostatečném předstihu, nedostala. Nám se dařilo, a při každé návštěvě jsem obdivovala něco nového.
Hanko jsem ráda, že jsi zde přiblížila další novinky.
Přeji Tobě i Majce, abyste si užívaly přízeň seniorů i na dalších výletech.
Jana Šenbergerová
18.10.2015 12:07
Maruško, vy jste s Hankou dvě stálice na seniorském nebi vašeho působiště. I když někdy brblají a jsou nerudní, určitě z vás mají radost. Kdo by se o ně tak vzorně a vytrvale staral?
Dana Kolářová
18.10.2015 10:42
V Rožnově jsem byla, ale dle hezkých fotografií je změna viditelná. Ráda bych Skanzen viděla znova, nebýt tak daleko.
Hana Rypáčková
18.10.2015 09:49
Taky mě napadlo si seniory vyměňovat.Naši jezdí do zdejšího okolí a tak by jsme poznali celou zemi.Jsi dobrá a obětavá.
Zuzana Pivcová
18.10.2015 08:20
Obdivuji tu vitalitu a obětavost, s jakou se, Hanko, pouštíš do organizace takovýchto náročných zájezdů. No, teď jsem byla v Albánii na zájezdu Senioři 55+ a můžu říct, že někteří z výpravy byli pěkně nerudní, nebylo snadno jim vyhovět, i když delegát byl báječný. Ty asi naštěstí jezdíš se stále stejnými lidmi, takže už je jednotlivě znáš??
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA