Rožnov a Soláň

Rožnov a Soláň

17. 10. 2015
cestování naše tipy výlet
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Práglová
Leni,zatím určitě ano,ovšem budeme muset promylset.kde byste nastoupila-Zkuste mi napsat soukr.zprávu,určitě se domluvíme.Hana
Lenka Hradecká
Zaujala mě cesta do Švédska a Dánska plánovaná na září 2016. Mohu se přihlásit i když jsem pasivní íčkařka?
Hana Práglová
Díky za komentáře a pochvalná slova. Jani,budeme-li plánovat Tatry,určitě dám s předstihem vědět.Zuzko,nejezdíme vždayse stejnými lidmi.Jede ten,kdo má o zájezd momentálně zájem a také občas třeba štěstí a stihne se včas-dřv,než se zaplní autobus-přihlásit.Ale je pravdou,že většinu již celkem dobře známe a také víme,co od koho můžeme očekávat!Jaruš,novinek je tam opravdu spousta.Moc jsem se divila. Mile!!
Jaroslava Handlová
V 70.-80. letech bývalo Valašsko častým cílem autobusových zájezdů. Do skanzenu se skupina bez předchozí objednávky, vyřízené v dostatečném předstihu, nedostala. Nám se dařilo, a při každé návštěvě jsem obdivovala něco nového. Hanko jsem ráda, že jsi zde přiblížila další novinky. Přeji Tobě i Majce, abyste si užívaly přízeň seniorů i na dalších výletech.
Jana Šenbergerová
Maruško, vy jste s Hankou dvě stálice na seniorském nebi vašeho působiště. I když někdy brblají a jsou nerudní, určitě z vás mají radost. Kdo by se o ně tak vzorně a vytrvale staral?
Dana Kolářová
V Rožnově jsem byla, ale dle hezkých fotografií je změna viditelná. Ráda bych Skanzen viděla znova, nebýt tak daleko.
Hana Rypáčková
Taky mě napadlo si seniory vyměňovat.Naši jezdí do zdejšího okolí a tak by jsme poznali celou zemi.Jsi dobrá a obětavá.
Dana Kolářová
Hani, hodně elánu a nápadů do dalších akcí.
Zuzana Pivcová
Obdivuji tu vitalitu a obětavost, s jakou se, Hanko, pouštíš do organizace takovýchto náročných zájezdů. No, teď jsem byla v Albánii na zájezdu Senioři 55+ a můžu říct, že někteří z výpravy byli pěkně nerudní, nebylo snadno jim vyhovět, i když delegát byl báječný. Ty asi naštěstí jezdíš se stále stejnými lidmi, takže už je jednotlivě znáš??
Eva Balúchová
Je to starost pořádat takové zájezdy.Né každý je do nepohody.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%