Miluše Převrátilová
15.10.2015 10:36
Bezvadné video, ráda jsem se vrátila na módní přehlídku do Písecké brány, modelky a jejich modely byly úžasné a hlediště bylo plné diváků. Těším se již na příští akci v Letňanech ...
Jana Šenbergerová
15.10.2015 09:32
Ve srovnání s upjatými tvářemi profesionálních modelek působí nadšené a usměvavé tváře těch íčkových velmi přirozeně a mile. Vnímala jsem čiré potěšení a překvapené přijetí od publika. Povedená akce, pěkný dokument. :-)
Eva Mužíková
15.10.2015 09:07
Moje postesknutí nepatřilo v žádném případě na adresu redakce, jsem si vědoma, že tyto " služby" zajišťuje úplně někdo jiný. No co, řekla jsem si o to, děkuji.
Miroslava Jachimová
15.10.2015 07:56
Díky Danuše. Zase jedno tvoje vydařené video. Především ty naše přehlídky zachycuješ lépe než profíci, mají atmosféru.
Zuzana Pivcová
15.10.2015 07:27
V Písecké bráně jsme byli jako diváci, sama jsem si také pořídila někoilik snímků, ale tohle je profesionální práce. Hezká výmluvná ukázka akce. Předvedla a vysvětlila vše, udělala reklamu. Moc se mi to líbí.
Dagmar Bartušková
15.10.2015 07:14
Milé připomenutí . Dana to vždy umí skvěle natočit.
VANDA Blaškovič
15.10.2015 07:13
Pěkné, viděla jsem dokonce i Lidmilu, Hanku i Vandu, tedy chlupatého Vendu! .Prosím, jen nechápu, co si mám konkrétně představit pod větou: Originální tvorba Renaty Retrové-Brierley. Vybrané outfity byly ve stylu second hand s heslem „co je hezké, nemusí být drahé“. Předpokládám, jestliže jde o originální tvorbu, tak bude finančně náročná. Naopak vím, že existují sekáče, kde jsou věci za babku.. Co ale zde znamená originální tvorba ve stylu second hand? Že by originály inspirované sekáčem za vysoké ceny ? Nevím. Děkuji za objasnění. I se na akci něco prodávalo? Chystám se ke kamarádovi na Petřín, půjdu nahoru Vlašskou ulicí, určitě se v obchůdku stavím. Myslím, že bude nevšední. Danuše, hezká práce! Děkuji.
Lidmila Nejedlá
15.10.2015 00:04
To je hezké připomenutí, ráda vzpomínám. Viděla jsem tam samé milé tváře.
Redakce i60
14.10.2015 23:40
Kadeřnický servis nám byl přislíben, ale bohužel se našim partnerům, kteří ho měli v kompetenci, nepodařil zrealizovat. Mrzí nás to, ale není v našich silách zajišťovat vše - jsme především webový portál, nikoli kosmetické studio.
Eva Mužíková
14.10.2015 21:53
Hezké přiblížení atmosféry, ráda jsem se podívala. Jen mi prosím dovolte, abych se zeptala na toto.: "Proč, když téměř na všech přehlídkách byl modelkám poskytnut perfektní kadeřnický a kosmetický servis, tato služba, která jistě k módním přehlídkám neoddělitelně patří u nás v Liberci zajištěna nebyla?. V loňském roce jsme byly jen nalíčeny, letos ani toto. Jedna z modelek měla sice v kabelce své " šminky", kdo měl zájem, toho byla ochotná vylepšit, nic víc. Znáte mne, že nejsem člověk, který hledá problémy, ale při pohledu na toto a jiná videa mi to přišlo jaksi líto...
Načíst starší příspěvky