Češi porazili Nizozemce
a na ME postupují z 1. místa
14. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
15.10.2015 00:00
Hano, jsi výborný sportovní komentátor. Vím teď o tom zápasu všechno.
Lidmila Nejedlá
15.10.2015 00:00
Hano, jsi výborný sportovní komentátor. Vím teď o tom zápasu všechno.
Hana Šorejsová
14.10.2015 18:41
Eleno, Ájo a Míro, opravdu to tak bylo a tehdy jsme na stadionu byli, a dostali jsme zlevněné letenky, že nás letěla celá skupina, byl to prima náboj , a proto jsem to tak důvěřivě napsala, byla jsem u toho ! Fotbalu zdar a snad se český fotbal vyšplhá zase tam, kde kdysi byl .Těšme se ! A budeme fandit !
Miroslav Štorch
14.10.2015 18:22
Naši reprezentanti sice prohráli před pár dny v Turecku, ale v Nizozemsku to včera napravili. Kdysi v roce 2000 jsem byl na ME v kopané na stejném stadionu Amsterdam-Arena, když nám vstupenky věnovala jako výhru firma Coca-Cola. Naši tehdy prohráli v úvodním utkání s Nizozemskem jen gólem z penalty. Nizozemci se tam nakonec podobně dělili o bronzovou medaili s Portugalskem. Díky za prima článek.
Dagmar Bartušková
14.10.2015 15:28
Fotbal mě nebere, ale hochům to přeji. Bohužel, je jen málo sportů, které mě zajímají.
Elena Valeriánová
14.10.2015 14:36
Ještěže ten Van Persie vstřelil první gól do vlastní branky, kdyby se, nedej Bože, trefil i s prvním gólem do naší branky, tak by to pro nás taková sláva nebyla. Ale tomuto nerozumím: "Poslední úspěch české reprezentace na ME ve fotbalu byl v roce 2004 pod vedením Karla Brücknera v Portugalsku, tehdy jsme byli třetí a bronz získali také Nizozemci." To jsme se o ten bronz s Nizozemci rozdělili? To víš fotbal já zrovna nemusím, ale četla jsem pozorně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA