Takový obyčejný všední den
17. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
16.10.2015 19:20
Hned podle úvodní fotky jsem poznala,že to bude tvůj článek.Pěkné,pohodové vyprávění,takové články čtu ráda.A ten Říp ještě dáme!!!
Zuzana Pivcová
16.10.2015 18:25
Hezké vyprávění, obyčejné-neobyčejné. Připomnělo mi, že dnes jsem v regionálním rozhlase v práci zaslechla cosi o hlásce v Roudnici. Co Ty na to, nebo už jsi o ní někdy psala?
Alena Vávrová
16.10.2015 18:10
Alinko, také jsem četla již na profilu a chválím, jak jsi zdatná a jak rozdáváš pohodu a nám "účastníkům zájezdu" jak jsi krásně připomněla ty veselé chvíle na Řípu. I když ten pondělní klídek nahoře měl také hodně do sebe. A hlavně, že i to zabloudění bylo nakonec prima a ještě jsi byla odměněna romantikou rybníčka. Palcuju!
Jana Šenbergerová
16.10.2015 18:06
Ali, tvé výlety patří k mým oblíbeným. My v české Mekce byli jen virtuálně.
Naděžda Špásová
16.10.2015 18:01
Na Řípu jsem byla letos na velikonoce. Taky chvílí svítilo sluníčko, a protože byl duben, tak za chvíli zase sněžilo. Pivečko v rodinném pivovaru to ale spravilo. Moc hezké fotky, výhled z vrchu je krásný.
Elena Valeriánová
16.10.2015 17:30
Taky jsem zvědavá ženská a četla už na profilu. Takové obyčejné všední dny mám ráda. Na sto procent mě nabije, když mohu ven s foťákem. Někdy z fotek není nic, ale někdy se jedna dvě podaří. Ale stejně je to pro mě ten nejlepší relax. Šla jsem pro to Tvoji procházku s Tebou, jen fotit jsem nemohla. Taky fotím foťákem SONY, ale tak hezky mu neříkám. Tak hezky jsem říkala h5. První ddigitál - byl k nezaplacení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA