FOTO: Poskytnuto z osobního archivu návrhářky Zdeňky Balajkové
Návrhářka Zdeňka Balajková:
Dámy, myslete hlavně na sebe
14. 10. 2015
Její modely nosí ženy různého věku, různých profesí. Nejvíce ji baví tvořit pro dámy akční, bez ohledu na to, jestli je jim třicet nebo sedmdesát. Ideální klientka:
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
13.10.2015 21:49
Děkuji za pěkný inspirační rozhovor. Dámy ve Zlíně se mají na co těšit. A já půjdu zítra na zvědy ...
Marie Foltýnová
13.10.2015 20:00
Moc hezké modely na posledním obrázku.Určitě bych si mezi nimi vybrala.Ale jak vybírat,když se mi líbí všechny.Těším se moc na Zlín i na přehlídku.
Jarmila Komberec Jakubcová
13.10.2015 19:47
Mám vždy problém s nákupem hezkého a módního oblečení protože přes hrudním mám velikost 48 al přes boky mi stačí menší velikost.je jen málo obchodů které nabízí i takto "tvarovaným" ženám nabízí slušné oděvy.Jinak mám zásadu, že co rok nenosím do šatníku asi nepatří..Protože jsem často na cestách volím oblečení spíše sportovní v nemačkavé úpravě.Nejraději nosím rovné úpletové sukně a k nim halenky či blejzry.
Zdenka Balajkova
13.10.2015 19:32
Mile damy,
dekuji za "ohlasy", jako vse delam od srdicka,
moje modely jsou nadcasove, a to nejen diky strihum, ktere mam uz hodne propracovane i diky postavam, ktere se meni…
svoji znacku mam zalozenou hlavne na kvalite materialu …a od toho se rovnez odviji cena…
nebojte se, prijit , vyzkouset…
V Praze v Premyslovske 29 A=G Flora, zavolejte
v Ceskych Budejovicich Odevni galerie Knezska 33/B
Roudnice nad Labem Tradice TGM, email zdenkabalajkova@centrum.cz
hodne info je na mem profesnim facebooku ZB originalni exkluzivni model
Budu se tesit Vase Zdenka Balajkova
Soňa Prachfeldová
13.10.2015 18:24
prina článek, až chytnu tu správnou náladu, jdu do skříní a starší věci vyřadím. Každá z nás má hned větší sebevědomí, když je upravená a má oblečení, ve kterém se cítí dobře.
Eva Mužíková
13.10.2015 18:22
Musím napsat to samé co Evka a Naďa -modely na fotce se mi velmi líbí, je to tzv. : " moje parketa"
Naděžda Špásová
13.10.2015 18:12
Paní Balajková je určitě zajímavá dáma. Z jejích modelů bych si určitě vybrala. Tak jako Dagmar, bych měla nejdříve zájem o ceny. Já se, bohužel, hrozně nerada vzdávám čehokoliv ze svého šatníku. Vždycky si řeknu, co kdyby. Samozřejmě, že hromada oblečení už skončila na charitě. Hlavně přeji úspěch všem zúčastněným na přehlídce ve Zlíně.
Eva Balúchová
13.10.2015 18:03
Moc se na modely paní Balajkové těším.Z fotky na třetím obrázku bych si určitě vybrala.
Dagmar Bartušková
13.10.2015 16:21
Pěkné zpovídání. Zajímalo by mne, v jaké cenové relaci se modely pohybují. Mám také pár let jeden bílý kožíšek, se kterým se stejně jako paní Zdeňka, nedovedu rozloučit. Ale letos asi "půjde". Do obchůdku bych se ráda podívala, ale je jaksi poněkud "z ruky".
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA